Ervaringen

Uitvaart vader

zaterdag 22 september 2018

Hoi Jacqueline,

Nogmaals veel dank voor hoe mooi je het had geregeld, moeder was heel erg tevreden en heeft er rust bij.

En dat is het aller belangrijkste.

Wij vonden het dus de mooiste uitvaart ooit.

De reacties naderhand waren ook ontroerend, zoveel brieven en kaarten en bloemen, ongelooflijk.

Mvg,

Familie Langedijk

Mooi gedaan!

woensdag 5 september 2018

Hallo Jacqueline

 

Het was fijn om je gister tegen te komen bij de uitvaart van Ome Jan Hoekstra.

We waarderen het enorm dat je het met zoveel compassie en liefde doet.

Respect voor hoe je je beroep uitoefent.

Veel liefs en kuzzz.

 

Franky Welzenbagh en Nicola Hoekstra

Dank!

zondag 19 augustus 2018

Nogmaals dank voor alles lieve Jacqueline!

Wij vonden het allemaal heel mooi met jou en alles is op rolletjes gelopen.

Alleen maar positieve reacties, ook van de kleinkinderen en de kleintjes.

Fam. Blok

Uitvaart van mijn moeder

maandag 9 april 2018

Jullie hebben de uitvaartverzorging van onze moeder gedaan. Niets dan lof voor de wijze waarop. Het is heel fijn als je zaken die geregeld moeten worden, over kan laten aan een ander.

En dat was bij jullie in goede handen. Mijn moeder is met veel respect verzorgd en wij, de nabestaanden, werden door jullie, op een hele prettige en rustige manier tijdens het hele proces begeleid.

Jullie namen het voortouw en op de momenten dat wij zelf iets wilden en konden doen, hielden jullie je op de achtergrond, maar toch aanwezig indien nodig.

Wij, de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hebben heel fijn afscheid kunnen nemen en dat fijne gevoel is tot en met de begrafenis zo gebleven.

BEDANKT!

Respect

zondag 8 april 2018

Lieve Jacqueline,

De wijze waarop jij leiding gaf de morgen dat Gert gestorven is, deed ons goed. Je respect en begrip voor mij, de kinderen en familie en vrienden. De ruimte die je gaf om iedereen zijn mening te mogen geven was: ik zou bijna zeggen: “heilzaam”. Ouderwets woord maar hier goed van toepassing.

De dag van de begrafenis verliep ook precies zoals Gert en ik dat al vaak hadden besproken. Het was goed!

Alle reden om je nog eens hartelijk te bedanken.

Hartelijke groet,

Marleen

Je bent GOUD waard!

donderdag 1 maart 2018

Jacqueline,

Wat ben je een puur mens. Zo hartelijk en warm vanaf het eerste moment. Je ging zo respectvol met onze vader en man om, hartverwarmend om te zien. Er was alle tijd en ruimte voor hulp en vragen. Ook konden onze (klein)kindjes een mooie rol innemen binnen de uitvaart en het afscheid van hun opa. Het is zo fijn om iemand in zo’n moeilijke tijd aan je zijde te hebben. Je bent echt goud waard!

Familie Plukkel

 

Warm en betrokken

zondag 25 februari 2018

Beste Jacqueline,

Onze moeder, schoonmoeder en oma is overleden en dan komt het moeilijke deel: het definitieve afscheid.

En wat heb jij ons hier op een fijne, warme en vooral betrokken manier bij geholpen.

Dank hiervoor namens ons allen, een prachtig en waardig afscheid.

Lieve groet,

familie Braakman

Liefdevol en uniek

donderdag 8 februari 2018

Lieve Jacqueline,

 

Graag schrijf ik een reactie op jouw site namens mijn familie. Ik ben dankbaar, dat mijn zwager met jouw telefoonnummer kwam op het moment dat onze moeder overleden is. Je valt dan even in een gat. We hadden ons geen liefdevoller, begripvoller en inlevend persoon kunnen wensen. In deze dagen was je er steeds voor ons. Heel rustig en vol aandacht voor een ieder van ons. Jij bent een persoon, die zoveel respect en liefde voor de overledene en de familie heeft, en dat laat je in alles merken. Alles is ook bespreekbaar en jij probeert alles voor zover dat mogelijk is ook ten uitvoer te brengen.

In deze kwetsbare dagen doe jij er echt alles aan, zodat ook het hele plaatje en elk detail klopt. Wij kunnen dan ook terugkijken op een mooie waardige uitvaart van onze moeder. Je bent echt een aanwinst voor de uitvaartverzorging met je warme liefdevolle zorg. Dankjewel Jacqueline!

 

Tineke Slobbe Zwier

Vertrouwd

maandag 29 januari 2018

Lieve Jaqueline en Wilfred,

 

We hebben elkaar vorig jaar voor het eerst ontmoet. Mijn moeder, jij en ik hebben een gesprek gehad om de uitvaart van onze moeder te bespreken en kennis met je te maken. Mijn moeder vond dat gesprek heel fijn en had gelijk al het gevoel dat wij veel aan je zouden hebben als zij kwam te overlijden.

Helaas is mam 21 januari overleden en hebben wij met jou contact gelegd.

Zodra je binnenkwam voelde het goed en vertrouwd.

Je hebt ons echt steun gegeven en alles zo goed begeleid. We hadden ons echt geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen.

Je luisterde naar ons, geen vraag was te gek. Alles zo mooi Jaqueline.

 

Nogmaals hartstikke bedankt

 

Veel liefs, Marlous en Rogier Buurs

Ook namens Pieter en Mike

Dank je wel

donderdag 25 januari 2018

Lieve Jacqueline,

Heel dankbaar voor wat jij voor ons hebt gedaan en hebt betekent bij de uitvaart van mijn moeder. Ondanks dat jij op vakantie was heb je toch al het een en ander geregeld.

Bij de bespreking liet jij een ieder uitspreken. Ging in op de behoeften van alle aanwezigen.

Luisteren en invoelen is een gave Jacqueline.

Je had mijn moeder al een paar keer ontmoet. Zij noemde jou het meisje met de mooie krullen. Ze vond jou ook een lieverd.

Ik ben zo blij dat jij haar hebt begeleid in de dagen dat mijn moeder is overleden tot na de uitvaart.

Nogmaals, ik spreek ook namens mijn broes en zussen, we zijn dankbaar voor de wijze zoals jij alles hebt geregeld.

Jacqueline, jij begrijpt, jij doet goed. Dank je wel!

Charlotte Rood

Hartverwarmend

maandag 22 januari 2018

Lieve Jacqueline en Wilfred,

Bij deze willen wij jullie bedanken voor de mooie uitvaart die mijn moeder, schoonmoeder en onze oma dankzij jullie persoonlijke liefdevolle begeleiding heeft gekregen.

Dank je wel Jacqueline voor de bijzondere hartelijke en warme manier waarop je alles in goede banen hebt geleid. Vanaf de nacht van overlijden van mam dat je binnenkwam voelde het vertrouwd en goed om alles uit handen te geven. Je manier van werken Jacqueline hebben wij als zeer prettig ervaren. De adviezen die je gaf zijn een enorme steun op de momenten dat we het even niet meer wisten.

Met een lach en een traan heb jij ons door die verdrietige week geloodsd. Bedankt voor de oprechte en warme aandacht voor mam.

Familie Hoogland

Een dikke knuffel

vrijdag 19 januari 2018

Lieve Jacqueline,

Ik wil je hierbij extra bedanken voor je goede zorg en de rust die jij uitstraalde bij en na het plotselinge overlijden van mijn geweldige lieve man Menno.

Ik mis hem heel erg maar het gaat goed komen met mij.

Lieve groet,

Ans

Dank je wel

donderdag 28 december 2017

Hallo Jacqueline,

Bedankt voor de goede zorgen tijdens het overlijden van onze moeder en bij de crematie van onze ouders.

Het was fijn om een bekend gezicht te zien omdat er zo kort tussen zat.

Groeten,

Margreet, Henk en Astrid

Bedankt!

donderdag 28 december 2017

Hallo Jacqueline,

Enorm bedankt voor de goed verzorgde en vooral warme uitvaart.

De muziek was prachtig en de humor van Jacqueline verlichtend.

Pa zou hier blij mee zijn.

Bedankt,

Sandra

Bedankt

zaterdag 23 december 2017

Beste Jacqueline,

Terugkijkend op het afgelopen jaar wil ik diverse mensen bedanken.

Bedankt dat je er was voor ons, voor en na het overlijden van Jos. Je hebt je werk uitstekend gedaan en wij kunnen mede door jouw inzet terugzien op een mooi afscheid van mijn mannetje, pa en opa.

Lieve groeten,

Joke en kinderen

Afscheid Jan

zondag 3 december 2017

Lieve Jacqueline en Wilfred,

 

Nogmaals hartelijk dank, wat hebben jullie ons geholpen met het prachtige afscheid van onze broer Jan  en oom het kon niet beter en mooier.

De Fam Groot is best wel trots nu dat het zo goed is gegaan samen , mede dank zij Jacqueline die goed haar best deed om het iedereen naar de zin te maken.

 

Wij hebben na het koffie drinken nog heel gezellig samen na gepraat  en gegeten met een glas wijn op het mooie afscheid van Jan.

 

Wat wij niet hadden verwacht dat er zoveel mensen ons kwamen condoleren dat doet je goed.

 

Hartelijke groetjes van Simon, Corry, Afra, Luud en kinderen

Uitvaart man, vader, opa

zaterdag 4 november 2017

Lieve Jacqueline,

 

Wat heb jij voor een mooi afscheid gezorgd van onze man/vader/opa. Alles kon en mocht en ook kon je ons goed adviseren over de mogelijkheden. Het ging zo respectvol en lief en toch ook weer normaal zodat ook de kleinkinderen het goed aankonden. Zoveel aandacht, ook voor kleine details.

Je hebt het fantastisch gedaan. Bedankt.

Irma, Mariëtte en Nicole

Afscheid Koos

woensdag 6 september 2017

Jacqueline heeft ons bijgestaan in de periode na het overlijden van Koos. Ze heeft ons veel zorgtaken uit handen genomen. Haar rustige aanwezigheid gaf ons steun en het was fijn dat ze met ons meedacht  op een flexibele manier. Haar gevoel voor humor deed ons goed in deze verdrietige dagen. Jacqueline en Wilfred dank jullie wel.

Grote dankbaarheid en liefde

woensdag 6 september 2017

Lieve Jacqueline,

Ik zeg lief omdat je de afgelopen weken zo dicht bij ons hebt gestaan en je een plekje in mijn hart hebt gekregen.  Nadat mijn Thea is overleden heb ik je inderdaad ’s nachts opgebeld en stond je meteen klaar. ’s Ochtends vroeg zaten we al aan de tafel om de uitvaart te bespreken. Ik zie je nog binnen komen. Op zo’n moment moet je razendsnel invoelen waar je bent binnengestapt. Omdat wij ondanks ons grote verdriet best wel een open en liefdevolle familie zijn, had je al snel door hoe wij in elkaar zaten. Samen met de kinderen, aan wie ik een hoop heb overgelaten, is de bespreking en aanpak vlekkeloos en zeer voorspoedig verlopen. Aanvoelend wie Thea was en wij zijn, hebben we Thea dezelfde dag naar huis gehaald en is dat zeer respectvol en mooi door je verzorgd.

Je dagelijkse bezoek om alles zo goed mogelijk in de gaten te houden en daar waar nodig bij te staan of bij te sturen was heerlijk. Niet alleen in daden maar zeker ook in de gesprekken waarin wij je ook als persoon mochten leren kennen. Inderdaad ben je geen robot. Juist je kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid, ook al moet je zorgen om niet alles aan je hartje te laten komen, maken je tot in mijn ogen een uniek en geweldig mens. Het omzetten naar een prachtig passend afscheid, inclusief de condoleance in 3 ruime fases, met hapje en drankje, heb je perfect aangevoeld. Alles was zo passend. En niet te vergeten het moment dat Thea uit huis gedragen zou worden en toevallig “who wants to live forever” op mijn playlist voorbij kwam en ik het geluid open draaide, was een magisch moment, waarbij ook jij een brok emotie moest wegwerken.  Ik heb het gevoel dat we het samen hebben gedaan, met jou als houvast en ik wil je dan ook ontzettend bedanken voor de fantastische wijze waarin je ons hebt geholpen. Namens de familie wens ik je nog veel levenslust, liefde en kracht om dit mooie werk nog vele jaren voort te zetten.

Veel liefs, Bert

 

Bedankje

woensdag 6 september 2017

Lieve Jacqueline,

Wij hebben het heel fijn gevonden, dat je bij het overlijden van onze lieve mama ons zo goed begeleid hebt.

Je was er voor ons en door je positieve uitstraling hebben wij het afscheid met een heel goed gevoel afgesloten.

De bijdrage van je  partner hebben wij ook als zeer goed ervaren.

Jullie zijn een goed team.

Uitvaart moeder

woensdag 30 augustus 2017

Het is al weer even geleden, maar ik heb nogmaals met mijn vader gesproken over het afscheid van zijn vrouw en onze moeder.

Mijn vader komt daar uiteraard nog regelmatig op terug en lijkt een en ander wat meer te kunnen verwerken. Hij heeft mij gevraagd om zijn grote waardering te willen overbrengen voor de manier waarop u het hele afscheid hebt geregeld. Wij sluiten ons daar als kinderen graag bij aan.

Hartelijk dank namens ons allen.

De familie

Uitvaart Henk

zondag 20 augustus 2017

Wij hebben Jaqueline en Wilfred gevraagd om ons te begeleiden na het overlijden van mijn man, onze vader en opa. Dit hebben wij als warm, proffessioneel, liefdevol en zorgzaam ervaren.

Voor de kleinkinderen individueel zeer betrokken en begripvol. Wij hebben tijdens deze zware periode de aanwezigheid van Jaqueline en Wilfred als een warme deken ervaren. Zeer aan te bevelen, nogmaals onze grote dank aan deze lieve mensen.

Veel liefs van Vera, kinderen en kleinkinderen

Margriet: Topper

donderdag 20 juli 2017

Nog bedankt voor alles Jacqueline, het was goed.

We hebben het met elkaar door duidelijke communicatie mooi samen kunnen doen.

Je voelde warm, attent, behulpzaam en respectvol aan, naar ons allen toe en met een open blik.

We hebben ons Mam, Oma en Overoma een mooi afscheid kunnen geven en wat fijn dat haar leven zo voltooid was.

Wat kan ik nog meer zeggen, jij bent een TOPPER.

Liefs en groeten van ons allemaal.

André en Linda Vrolijk: Persoonlijke en oprechte begeleiding

woensdag 14 juni 2017

Lieve Jacqueline en Wilfred,

Wat een toppers zijn jullie! Zorgzaam, persoonlijke aandacht, oprechte begeleiding en natuurlijk professioneel dat zijn de woorden die ons te binnen schieten als wij aan jullie denken.

Vooral de mogendheid om nabestaanden te adviseren en te helpen, maar daarbij ook de persoonlijke wensen in acht nemend, maken het dat wij jouw/jullie begeleiding als zeer prettig hebben ervaren.

Lieve groeten André & Linda Vrolijk

Hedwig: Gewoonweg geweldig

donderdag 8 juni 2017

In de afgelopen vijf weken hebben wij twee dierbaren in onze familie verloren: eerst mijn broer die door zelf-doding om het leven kwam en vervolgens mijn moeder die op 83 jarige leeftijd plotseling overleed. Beide keren heeft Jacqueline ons op een geweldige manier begeleid. Persoonlijk, meelevend, inlevend, warm, menselijk, zeer professioneel, respectvol, op maat gemaakt en zo lekker ‘gewoon’. Met haar duidelijke sturing geeft ze tegelijkertijd alle ruimte voor de familie om het afscheid op zeer persoonlijke wijze te kunnen vorm geven.

Dan is er natuurlijk Wilfred die naast Jacqueline enorm veel praktische zaken regelt. Tesamen een prachtig en machtig team.

Wij danken jullie vanuit de grond van ons hart dat jullie ons in deze emotionele tijd zo geweldig hebben bijgestaan.

Alle goeds en ga vooral zo prachtig door samen.

Hedwig Bakker

Familie Karemaker: Bedankt

zondag 30 april 2017

Lieve Jacqueline,

Wij willen je ontzettend bedanken voor de wijze waarop je ons hebt bijgestaan na het overlijden van mijn man, onze vader en opa Klaas Karemaker. De manier waarop je ons als mens en als professional hebt begeleid in de week na zijn overlijden, was voor ons hartverwarmend.

Fantastisch om iemand als jou te hebben om ons in deze moeilijke en emotionele periode bij te staan Je liet ons vrij om het afscheid te organiseren, maar daar waar je vanuit je ervaring vond dat je iets anders moest aanbevelen of bijsturen, deed je dat op een zeer goede wijze. Een groot compliment waard. Bedankt!

Annie Karemaker, kinderen en kleinkinderen.

Mariëlle en Niels: Dorette

zaterdag 1 april 2017

Lieve Jaqueline,

Je bent een hele grote steun geweest voor ons, bij het verliezen van ons dochtertje Dorette. Samen met jou alle juiste keuzes gemaakt om afscheid te nemen van ons prinsesje. Onmenselijk zo’n verdriet hadden en hebben we nog maar dankzij jou hebben we alles gedaan voor Dorette.

Je bent echt een prachtmens!

Liefs

Meiden van Gre Schouten-Schut: Dank je wel

donderdag 16 maart 2017

Eindelijk ben ik er aan toe om je nogmaals te bedanken, “We hebben het goed gedaan met z’n allen”, daar sta ik nog steeds achter. We kende elkaar al een beetje en toen we hoorde dat onze moeder ernstig ziek was heb ik het gelijk met onze moeder overlegd en die wist dat je onze vader “achter de schermen” ook geholpen had jaren ervoor, dus was je ook vertrouwd en Mam had de regie van het begin tot het eind zelf in de hand en jij moest het worden!

Hoe verdrietig we ook waren het was een geruststelling dat jij er was; no nonsens en alles bespreekbaar met respect. Toen het zover was hebben we veel zelf gedaan met jou ondersteuning, je dacht mee, ook als we zelf leeg waren… je was er, we waren moe, dood moe maar ik “als oudste”, was zo blij dat we alles gedaan hebben wat ik beloofd heb… zelfs de duiven op het kerkhof.

Jaqueline en Wilfred ik kijk terug op een zeer goed afscheid ook mede dankzij jullie…

Het gemis is nog zeeeer groot.

Mariëlle: Warmte

zaterdag 4 maart 2017

Dank je wel voor de warmte die jij ons hebt gegeven. Via de Hoge Hop waar mijn vader Hans verbleef zijn wij met jou in contact gekomen. Er werd al aangegeven wat voor een lieve en warme vrouw jij bent en daar is niks over gelogen. De manier waarop jij met mijn vader omging na zijn overlijden was heel mooi en fijn. Jij hebt ons als familie overal bij betrokken en niks was te gek. De uitvaart was heel mooi en kijken wij met trots op terug. Veel complimenten gekregen over hoe jij het hebt geregeld. Jij straalt een en al professionaliteit uit op een natuurlijke en prettige manier.

Lieve Jacqueline, je bent een kanjer en bedankt dat JIJ er was voor ons.

Dikke knuffel, Mariëlle van Ruyven

Willy: Heel bijzonder

donderdag 2 maart 2017

Toen mijn man overleed kwam Jacqueline Pennekamp op mijn pad. Ze nam mijn dochters en mij bij de hand om van de uitvaart van Bart iets moois te maken. Dat deed ze met verve, maar vooral met mededogen zonder op de voorgrond te treden. Alles kon, niets was vreemd. Daardoor zien wij terug op een uitvaart die heel bijzonder was.

Jacqueline, dank je wel!

Karin Heimenberg: Lieverd

woensdag 22 februari 2017

Weet je, ik vind gewoon dat ik hier iets neer moet zetten om je te bedanken maar ik kan de woorden niet vinden Dus waar zal ik beginnen, bij onze tweede ontmoeting? De ontmoeting waarop ik zei, ik vind je zo’ n lieverd maar ik had gehoopt je nooit meer te zien. Je bent zo goed in je werk maar is het wel werk? Wat een warmte, wat een steun, wat een enorm empatisch vermogen.

Dankjewel, weet je, ik hoop je echt nog een keer te zien, gewoon, zonder verdriet.

Dikke kus, de ‘wezen’ Heimenberg.

Pauline: Bedankt voor alles

donderdag 16 februari 2017

Lieve Jacqueline, wat ben je een lieve en warme vrouw. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen en dat je de tijd nam om nog even na te praten over het mooie afscheid van André. Op het moment dat je bij ons binnenkwam voelde het meteen vertrouwd. Geen vrouw in 3-delig kostuum, maar gewoon een leuke spontane vrouw die heel hartelijk is. Ook heel open, eerlijk, recht door zee met ook wel een nuchtere kijk. Samen met de kinderen hebben we alles goed doorgenomen en je luisterde heel goed wat onze wensen waren. Elke dag kwam je even langs en toonde je je betrokkenheid. Alles is tot in de puntjes goed geregeld en we kijken met een goed gevoel terug op een heel mooi afscheid. Nogmaals heel hartelijk bedankt!

Henny vd Meent: Uitvaart van André de Wit

zondag 5 februari 2017

Lieve Kanjer, Imposant, Indrukwekkend, Stijlvol. Zoals je altijd doet. Perfect. Zoveel liefde.

Nico Saskia Judith en Esther: bedankt

dinsdag 3 januari 2017

We willen je heel erg bedanken wat je allemaal voor ons hebt gedaan. Het was prachtig en bijzonder. Dat onze kinderen er zo bij werden betrokken maakte het compleet dat deed je heel mooi en passend. Je hebt me moeder nog ontmoet en de laatste wensen met haar door kunnen nemen dat maakte het verdrietig maar zeker heel waardevol. Bedankt x

Adrie Groot: Terugblik

woensdag 28 december 2016

Beste Jacqueline,

De uitvaart van onze moeder is prima verlopen. We waren in de ochtend met kinderen en kleinkinderen mooi op tijd in het thuis. Mooi afscheid van het personeel en ook de loop naar de kerk ging goed. De mis was prachtig en alles liep eigenlijk perfect. Ook op het kerkhof met de tulpen was prachtig en passend. Mooi dat Wilfred, bij het stoppen bij het graf van Jos, nog een roos bij hem lag. Heel attent. Kortom kijken we terug op een mooi afscheid van onze lieve moeder. Dank voor jullie bijdrage daarin.

Adrie

Nico: Bedankt

donderdag 27 oktober 2016

Hallo Jacqueline,

Iedereen is net weg en ik zit nog even na te puffen. Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzet de laatste 2 weken.

Het was voor ons een grote steun te weten dat je er was als we je nodig hadden en dat alles perfect was geregeld zonder dat het “te zwaar” werd.

Nogmaals bedankt en tot ziens.

Groet, Nico

Marja: Overlijden mam

maandag 17 oktober 2016

Lieve Jacqueline,

Wat gaf het ons rust, “Ik ben er voor jullie dag en nacht”.

Dank voor je liefdevolle, respectvolle hulp na het overlijden van mijn moeder.

Grote bewondering voor de liefde, aandacht en oog voor detail waarmee je dit doet.

Marja

Trudy Stavenuiter, Bianca en André: Dank voor je steun en goede zorgen

maandag 3 oktober 2016

Beste Jacqueline,

Hierbij willen we je nogmaals bedanken voor al je goede zorgen, dit is voor ons een grote steun geweest. Na een overlijden komen er veel zaken op je af, waar je geen weet van hebt en niet verwacht. Jij hebt ons door de moeilijke momenten en beslissingen heen geloodst. De persoonlijke aandacht is heel prettig om dat op dit soort momenten te ervaren, elke dag even langskomen en kijken hoe het gaat geeft een goed gevoel, zoals ook de luchtige momenten die je creëert. Ondanks het verdriet hebben we een goed gevoel aan de dag overgehouden, alles is gegaan zoals we het hadden gepland.

Groetjes, Trudy, Bianca en André

Fam. Gombault en fam. Valk: Bedankt voor je steun

dinsdag 20 september 2016

Toen mijn man, onze (schoon)vader en opa overleed afgelopen mei hebben wij ontzettend veel steun gehad aan Jacqueline. Er moet in een intens verdrietige tijd zoveel geregeld worden. Jacqueline is ontzettend ervaren en bedreven in haar vak. Ze is secuur; denkt aan de kleinste details. Vraagt door naar de wensen die een ieder heeft maar geeft ook tips en adviezen over de mogelijkheden. Op die manier creëer je samen een uitvaart die bij de familie past. Haar nuchtere maar warme karakter maakt dat Jacqueline zo’n fijn persoon is om naast je te hebben staan. Het voelt alles behalve zakelijk; ze staat voor een korte periode even heel dichtbij je. De persoonlijke aandacht, gewoon het er zijn, de passie voor haar vak, de puntjes op de i. Het maakt dat je je, ondanks dat het nauwelijks mogelijk is, toch kunt voorbereiden op wat komen gaat. Jacqueline; de periode dat je ons kon helpen en steunen was kort maar de herinnering aan jouw steun blijft. Bedankt voor alles… Christien, Joery, Ilse en Logan

Fam. Wijnsouw: Uitvaart Ria Koster

donderdag 15 september 2016

Lieve Jaqueline, 11 mei jl is onze moeder overleden en hebben wij op aanraden van Lindendael jou benaderd. Jij hebt ons zo een goed gevoel gegeven en ons zo goed geholpen om haar uitvaart in een kort tijdsbestek (ivm Pinksteren en examens van de kinderen) te regelen. Daarbij alle mogelijkheden bekeken die voor onze moeder belangrijk waren en wat mogelijk was binnen het budget. Wij kijken er nog steeds met een warm gevoel op terug. Ik zou je ook echt bij iedereen aanbevelen.

Fam. Bakker en Fam. Reus: Heel veel dank Kanjer

maandag 8 augustus 2016

Lieve Jacqueline,

Afgelopen jaar heb jij 2 uitvaarten voor ons verzorgt. In januari onze tante en in juli onze vader. Jacqueline heeft aandacht voor de overledene en geeft je ruimte om je wensen en vragen voor te leggen. Alles is mogelijk en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Het viel mij op dat Jacqueline aandacht heeft voor iedereen, ze zal altijd de mening van iedereen die bij het afscheid betrokken is respecteren. Een vriendelijk woord naar alle betrokkenen, iedere keer weer. Zo warm, zo betrokken en met humor. Jacqueline is voor ons: een luisterend oor, een regelaar, efficiënt, iemand die rust brengt omdat zij veel uit handen neemt tijdens de toch al volle dagen. Kortom iemand met een groot warm hart. Zo ook het team wat rondom Jacqueline klaar staat voor je. Wij zijn blij dat jullie onze uitvaarten hebben verzorgd. Jullie zijn kanjers.

Familie Andriessen: Bedankt,

dinsdag 2 augustus 2016

Lieve Jacqueline,

Bedankt voor de mooie verzorgde dag. Je bent een topvrouw in je vak!

Eerlijk oprecht, humor, een luisterend oor en een grote steun in deze al zo moeilijke dagen.

Bedankt!!

Veel liefs Rietje & Anette, Gaby & Ennio, Lissa & Dave

Jan Smid en familie: Het was geweldig

vrijdag 22 juli 2016

Nadat wij over een aantal jaren door werk contacten hadden met Jacqueline, was bij het overlijden van Diny, Jacqueline onze eerste (en eigenlijk enige) keus. Eens te meer zijn wij getroffen door de efficiënte en vooral warme wijze waarop alles is geregeld.

In grote lijnen hadden wij zelf al ideeën over hoe alles zou moeten verlopen en Jacqueline heeft ons daarin volledig gesteund maar gelijker tijd op subtiele wijze ons op het juiste pad gehouden. De uitvaart was voor ons een warm bad wat ons zeer heeft geholpen om ons grote verlies te verwerken, een ervaring die nog lang bij ons zal blijven.

EEN TOPPER.

Bovenkarspel juli 2016 Jan en Renee Smid en verdere familie.

Lieve Jacqueline

zaterdag 16 juli 2016

Lieve Jacqueline,

De storm is gaan liggen, ons moedertje Truus Menger-Oversteegen is op een elegante manier uit de tijd gestapt. Maar dan wel op haar
manier, om vervolgens ons als kinderen de uitdaging nalatend om haar op een waardige manier uit te zwaaien. Dat was bij vlagen niet
eenvoudig.

Wat ons als kinderen (en aanhang!) enorm heeft geholpen in dat proces is jouw inzet, vakkennis en nuchterheid. Niet alleen omdat jij
als Venhuizense – dat is echt een pré! – direct wilde komen maar vooral alles wat daarop volgde. Jij hebt eigenlijk een heel mooi
vak, met compassie, eerbied, respect en creativiteit als kernwaarden.

De condoleance? Wat ben ik blij dat we De Triangel hebben gekozen als plek. Informeel en toch klassiek. De drukke vrijdag met een
klinkende “uitzwaaiwedstrijd” voor dat lieve gekke moedertje van ons: het is iets waarop wij allemaal met onverholen trots en
tevredenheid kunnen terugblikken. En opnieuw: dankzij jou en het kwam nog op TV ook.

En dan was er de stijlvolle afsluiting in het crematorium. Bij al die aspecten ben jij voor ons een steunpilaar en vraagbaak geweest
En dan nog een erg aardige vraagbaak ook!

Met hartelijke groet,

mede namens Peter, Hannie en Katinka

Martin

Fam. Monster: Bedankt!

zondag 19 juni 2016

Lieve Jacqueline,

Graag willen wij jou bedanken voor je liefdevolle begeleiding na het overlijden van mijn vrouw, onze (schoon)moeder en oma. Jouw warme benadering en steun vanaf het moment van overlijden tot aan de crematie helpt ons bij de verwerking van dit verlies.

Vooral je aandacht voor ons ieder persoonlijk zullen wij niet vergeten. Door jou kijken wij allen terug op een mooie uitvaart. Wij kunnen een ieder die met een overlijden te maken krijgt jou van harte aanbevelen.

Lieve groeten van Joop, Wilma, Anita en Remco, Cynthia, Daphne en Maarten en Sharon

Janny Strik: Dank

zondag 19 juni 2016

Beste Jacqueline en Wilfred,

Het is moeilijk de juiste woorden te vinden om jullie te bedanken voor de begeleiding en steun die wij hebben gekregen na het overlijden, de crematie en het afhandelen van de financiën.

Het advies om mijn moeder, Mevr. van Dijk, in haar kamer op te baren, ik had er erg veel moeite mee, is geweldig geweest. Zo fijn om er iedere dag nog even naar toe te kunnen gaan.

Het waren soms kleine dingen die jullie deden maar zo geweldig! Het voelde als een warme deken en troost. Het gemis blijft maar wij kunnen er met een goed gevoel op terug kijken.

Nogmaals hartelijk dank!

Janny

Britt van der Horst: Steun

woensdag 18 mei 2016

Hallo Jacqueline,

Er valt eigenlijk weinig aan toe te voegen aan wat hieronder allemaal gezegd wordt. Ik ga het namens de hele familie van der Horst toch doen.

Nadat onze ( schoon) moeder Netty van der Horst had besloten uit het leven te stappen, om erger pijn te voorkomen, moesten wij stappen ondernemen. We kwamen via een tip bij Jacqueline uit.

Ze kwam binnen, wij vroegen waar ze wilde zitten; aan de hoge eettafel of op de bank. “Joh ..”zei ze. .”lekker op de bank hoor!”.. En ze nestelde zich op de bank, schopte haar schoenen uit…. de toon was gezet!

Jaqueline heeft ons van A tot Z zo ontzettend goed gesteund; meedenken, meepraten, zaken uitzoeken/ uit handen nemen etc etc. Het was voor ons een verademing om Jacqueline om ons heen te hebben; alles kwam (een soort van) goed, ondanks het verdriet.

Een moment met Jaqueline zal ik nooit meer vergeten; Ik moest Jacqueline appen zodra Netty overleden was, zodat ze actie kon ondernemen. Ze kwam naar het verzorgingshuis waar Netty lag en kwam de kamer binnen.. ” Nou Netty toch meid, wat lig je er mooi bij he?”.. En ze wreef liefdevol over haar arm…

Ik vond dat zo lief!

Jacqueline heeft ervoor gezorgd dat iedereen zich betrokken voelde en ook heeft ze er zeker voor gezorgd dat iedereen een mooi afscheid kon nemen van Netty.

Dank je wel Jacqueline voor al je steun en betrokkenheid; je bent een topmens!

Frits-Dorethé-Cor en Britt van der Horst

Sandra Visser: Dank je wel

woensdag 18 mei 2016

Beste Jacqueline,

Ik wil je even laten weten dat alles prima verlopen is. We kunnen terugkijken op een mooie uitvaart en ik merk dat dat een troost is, zeker ook voor mijn moeder. Ze vond het een mooi en waardig afscheid.

Alles wat je voor ons gedaan hebt, is heel goed gegaan. We willen je enorm bedanken. Jouw steun was werkelijk onmisbaar. Ik heb het contact als heel prettig ervaren. Je leefde met ons mee, maar gaf ook aan wanneer er knopen doorgehakt moesten worden en dat is goed.

Hoewel het natuurlijk verdrietig blijft, kunnen we toch ook zeker zeggen dat alles mooi verlopen is. Dat is heel waardevol.

Dank je wel.

Met vriendelijke groet, Sandra Visser, ook namens mijn moeder

Ineke: Hartelijk dank

woensdag 13 april 2016

Jacqueline,

Wij willen je heel hartelijk danken voor de fantastische zorg die je aan ons overleden mam en aan ons als familie hebt gegeven vanaf het moment van haar overlijden tot en met het begraven van haar lichaam.

We hebben ons geweldig gesteund gevoeld door al jouw liefdevolle zorg!

De kinderen van Geertje Visser-Smit

Leonie Suijdendorp: Dank

vrijdag 25 maart 2016

Lieve Jacqueline,

Ontzettend bedankt voor de prachtige dienst die je hebt verzorgd na het overlijden van mijn oma.

We kijken terug op een prachtig afscheid en dat maakt het verlies toch weer een klein stukje makkelijker.

Ik heb overal al positieve reclame voor je gemaakt. Het voelde allemaal zo goed en vertrouwd.

Lieve groeten, Leonie

R.Kurstjens: Fijne samenwerking

dinsdag 22 maart 2016

Jacqueline,

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Vanuit Limburg hebben we met jou het gedeelte van de uitvaart van mijn vader in Enkhuizen fijn kunnen regelen.

Het is perfect gelopen.

Dank!

Annemiek: Hartelijk dank!

vrijdag 4 maart 2016

Lieve Jacqueline,

Hiermee willen wij jou heel, heel erg bedanken voor de fantastische wijze waarop jij ons begeleid hebt na het overlijden van mijn vrouw, (schoon)moeder en oma Ank…. De respectvolle manier waarop je Ank benaderde, verzorgde heeft ons getroffen. De wijze waarop je ons als gezin hebt geholpen bij het maken van keuzes, was heel fijn.

Op de dagen van het afscheid (de condoleance en de crematieplechtigheid) was je onopvallend aanwezig en leidde je alles in goede banen. Ook de wijze waarop je kleinzoon Max in alles rondom zijn oma betrok was fantastisch; wat zou zijn oma dat mooi gevonden hebben.

Het welkomstwoord én bedankwoord waren zo persoonlijk dat menigeen die dag vroeg of je een bekende van ons was; dat zegt genoeg.

Nogmaals, heel hartelijk dank Jacqueline voor je hulp bij het vieren van het leven van Ank; het was een pracht!

Heel veel liefs,

Lau Rijs,

Gert Rijs,

Ruud, Annemiek en Max de Frankrijker

Wim: Uitvaart moeder

zaterdag 16 januari 2016

Goedemorgen Jacqueline,

Tja, dan ben je zomaar weer een week verder. Dat voelt vreemd!

We kijken met z’n allen terug op een zeer goed en mooi afscheid van onze moeder, waarin alles perfect verlopen is. Vooral de plechtigheid in de kerk van Venhuizen was erg mooi. Een geweldige keuze om het zo te doen!

Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor jouw warme en persoonlijke inzet en de professionele manier waarop je alles geregeld hebt. Je zorgde voor rust in deze hectische periode en dat heb ik als erg prettig ervaren. Ook Wilfred wil ik bedanken. Hij nam de tijd voor me om eea goed te regelen. Keurig gedaan!

Nogmaals bedankt, Jacqueline!

Groeten

Wim

Anne Hovenier: Bedankt

zaterdag 9 januari 2016

Lieve Jacqueline,

Alweer een maand voorbij. Een maand geleden moesten we afscheid nemen van mijn lieve vrouw en geweldige moeder en oma Afra Hovenier. We kijken terug op een mooi afscheid. Hiervoor willen we jou bedanken. Zonder jouw hulp hadden we het nooit zo mooi kunnen maken. Laat op de avond was je daar om ons te helpen. De dagelijkse bezoekjes en het contact, je stond altijd voor ons klaar. De begeleiding naar het crematorium, de plechtigheid, zo mooi! Het persoonlijke woordje dat je gaf en het applaus. Wat had ze dat verdiend. Bedankt namens ons allemaal.

Anne Hovenier

Elselien: Wouters afscheid

vrijdag 9 oktober 2015

Lieve Jacqueline,

Na jou ontzettende warme begeleiding van mijn schoonvader, wisten wij het zeker, in de tijd waar wij gekomen, zo verdrietig en ongrijpbaar. hadden wij de keuze gemaakt om jou al voordat Wouter sterven een keer te zien om van alles door te nemen. [Dat raad ik iedereen aan, als de mogelijkheid er is] Dit gaf een fijn gevoel, jij die ons al zoveel zorgen uit hadden kon nemen en tips om over na te denken, ondanks dat we alles al op een rij hadden. En toen was het zover, jij was er en je hebt alles uit handen genomen, in liefde, respect en zorgzaamheid. Onze kinderen in hun waarde gelaten en zo mooi betrokken bij het afscheid, ik voelde me gedragen! En ook namens de familie, ik heb heel veel complimenten gehoord! maar van mij alle lof Jacqueline, ga zo door!

Liefs Elselien

Simon: Ondersteuning

zaterdag 3 oktober 2015

Lieve Jacqueline,

Wij willen je graag bedanken voor de wijze waarop jij ons hebt ondersteund bij het overlijden van mama. De uitvaart was mooi en verzorgd. Wij allemaal hebben mogen en kunnen doen wat we wilden en dat onder jouw professionele begeleiding. Zo is dit afscheid voor ons bijzonder en mooi geworden.

Dank, ook namens Mieke, mijn broers en schoonzussen.

Simon van Bennekom

Karin Hofland: Uitvaart vader, super trotse opa en overopa

donderdag 24 september 2015

Lieve Jacqueline, Woorden van dank die uitgaan na het overlijden van onze vader, super trotse opa en overopa. We kennen elkaar al onze hele leven en elke keer na een overlijden voel ik jouw warmte, betrokkenheid en liefde zowel voor de overledene als voor de familie. Jacqueline, super bedankt dat je dit voor ons hebt mogen doen!

Het is voor ons een waardig afscheid geweest xxx

Nico Boon: Hartelijk bedankt

dinsdag 15 september 2015

Lieve Jacqueline,

Alle mooie en lieve woorden die aan jou besteed zijn kloppen helemaal. Vanaf het eerste telefoontje en je eerste kennismaking , in verband met het overlijden van onze (schoon)moeder,oma en vrouw, met onze familie voelde het gelijk warm en vertrouwd. Je gaf zelfs een beetje het gevoel bij de familie te horen en ik ben er van overtuigd dat je dat iedere keer en bij ieder overlijden voor elkaar krijgt. Niet gespeeld, maar oprecht. Het was altijd fijn als je even langs kwam om even te kijken hoe het met ons ging en om ons op de hoogte te houden van alle dingen die er te gebeuren stonden. Dank daarvoor. Ook een warm woord van waardering voor Wilfred, die zich op een erg prettige manier, maar accuraat, met de praktische zaken bezighield.

Namens de familie Boon, veel liefs en heel hartelijk bedankt.

Jan Eleveld: Mooie uitvaart

maandag 14 september 2015

Lieve Jacqueline,

Nog dagelijks denken wij terug aan de mooie ceremonie die wij hebben gehouden bij het begraven van Gerrit. Alhoewel wij het programma in grote lijnen zelf hadden bepaald, was jij een onmisbare schakel in dit geheel. De manier waarop jij dit, op jou persoonlijke wijze, voor ons hebt uitgevoerd, daar kunnen wij alleen maar lof voor hebben.

Hartelijk dank. Robert, Charlotta, Jan en Rose Eleveld

Joanne Keesom-van der Wees: Uitvaart Hans (de Witte Reus)

zaterdag 12 september 2015

Lieve Jacqueline,

Ik wil je hartelijk bedanken voor de perfecte zorg en begeleiding na het overlijden van mijn lieve man Hans. Je bent zeer kundig en kordaat. Je speelde goed in op de situatie en hoe wij in elkaar zitten. Al snel werd je één met ons. Omdat Hans thuis lag opgebaard kwam je dagelijks langs en we keken uit naar je bezoek. Bedankt ook voor je prachtige openingswoorden en gedicht, deze maakten de uitvaart compleet. Ook dank ik je voor de lieve persoonlijke aandacht voor de kleinkinderen. Door jou kijken wij terug op een mooie periode vanaf het overlijden tot de uitvaart.

Duizendmaal dank.

van Avezaath: uitvaart vader

donderdag 13 augustus 2015

Beste Jacqueline,

Wij wilden je bedanken voor het verzorgen van een mooie uitvaart van onze (schoon)vader, opa en man. De uitvaart is precies zo gegaan zoals mijn vaders wens. Heel respectvol en met aandacht voor een ieder, zeker de manier waarop je de kleinkinderen erbij betrok vonden wij bewonderenswaardig. Wij hebben er een goed gevoel aan over gehouden wat zeker bijdraagt aan de verwerking van het verlies van een sterke man.

Mvg Fam van Avezaath

Lyda: uitvaart vincent

donderdag 6 augustus 2015

Lieve Jacqueline,

Ik wil je nog heel erg bedanken voor alles wat je voor ons hebt betekend de laatste dagen. Ik heb veel bewondering voor jou hoe jij dit allemaal hebt gedaan.

Gr Lyda

Michael de Jong: Dank

woensdag 29 juli 2015

Beste Jacqueline,

Het is nu ruim een half jaar geleden dat mijn vader gestorven is. Hoewel het verlies voor ons nog altijd heel groot is, wil ik je heel hartelijk bedanken voor alles wat je gedaan hebt voor ons. Je bent een grote steun en toe verlaat geweest voor ons. Dank nogmaals dank.

Michael en Wendy de Jong

Sabine Koomen: Dank

woensdag 15 juli 2015

Lieve Jacqueline, Het is inmiddels een jaar geleden dat wij plotseling afscheid hebben moeten nemen van onze lieve (schoon)vader en twee maanden daarna van onze lieve (schoon)moeder. Wat een heftige tijd was dat. Ik denk nog vaak terug aan de fijne gesprekken, je betrokkenheid, je rustige maar doortastende manier van handelen en vooral het respect waarmee je omgaat met de overledenen. Lieve Jacqueline nu is mijn lieve (stief)vader overleden. Helaas woont hij te ver weg maar wat had jou er graag bij gehad! Dank je voor alles xx Sabine

Annelies Vente: Stage

zondag 12 juli 2015

Lieve Jacqueline, Voor de opleiding van uitvaartverzorger mocht ik begin dit jaar bij jou stage lopen. Het was een leerzame tijd, waarin ik jou als een bevlogen uitvaartverzorgster aan de slag heb gezien. Je hebt veel zorg en aandacht voor de nabestaanden maar houdt ook de waardigheid van de overledene goed in de gaten. Dat doe je op een vriendelijke doch doortastende wijze. Hartelijk dank voor het vertrouwen dat je in mij hebt getoond. Ik hoop ook in de toekomst nog veel van jou te leren. Veel liefs, Annelies

Annemiek,Bart,Karin: Dankbaar

zondag 1 maart 2015

We zouden je op handen willen dragen, je willen vragen, hoe verwarm je harten in zo’n korte maar ook koude tijd? We zouden je willen zeggen, je uit willen leggen hoe bijzonder het was wat je hebt gedaan. Je hebt ons de weg gewezen op een voor ons totaal onbekend terein, simpelweg door een hand op onze rug te leggen en er ‘te zijn’. We danken je met een hart vol licht voor je warme zorg en liefdevolle gezicht. Zo collegiaal en vakbekwaam. Nee, het komt niet zo vaak voor dat we ‘zomaar op een donderdagochtend’ naast een engel staan. Dankbaar !!!

ellen bakker: bedankje

zaterdag 21 februari 2015

Lieve Jacqueline,

Bedankt voor de goede begeleiding bij het verzorgen van de uitvaart van onze vader. Je hebt er voor gezorgd dat alles naar wens is verlopen. We kijken tevreden terug en zijn blij dat we jou en jouw partner hebben gevraagd als uitvaartverzorging.

Vr groet Fam. Bakker

Rietje Verver: overlijden Marie Peerenboom

donderdag 25 december 2014

Lieve Jacqueline,

Heel erg bedankt voor de hele goede zorgen bij het overlijden van onze Moeder en Oma Het kon niet beter, heel mooi je bent een kanjer. Het was heel fijn dat ik het zo goed aan je kon overlaten zonder het zelf te hoeven regelen. Een hele rust was dat in deze moeilijke tijd, ik vond het prachtig en met mij de hele familie. Onze Moeder had er ook van genoten als ze het bewust had meegemaakt, wie weet heeft ze het gezien maar dat weet niemand.

Veel liefs Rietje Verver en Jan met de kinderen Fam Blom en kinderen xxx

Gerrit Besseling: afscheid moeder/oma Besseling

woensdag 3 december 2014

Beste Jacqueline, een beetje laat… maar niet minder hartelijk, willen wij je danken voor je begeleiding bij het afscheid van onze moeder en oma. Het is, zeker mede door jou, precies zo gegaan als we wilden. Je was steeds in de buurt, gemakkelijk oproepbaar en aanspreekbaar. Je zult heel veel voldoening bij je werk ervaren, gezien de wijze waarop jij er inhoud aan geeft. Heel veel dank!

Hartelijke groet van Gerrit, namens de familie Besseling

Andrea Woldhuis: mooi afscheid

woensdag 12 november 2014

Lieve Jacqueline, Wat een steun en toeverlaat ben jij geweest na het overlijden van onze vader. Met jouw warmte en betrokkenheid heb jij alles zeer professioneel geregeld. In zo een zware tijd was het goed om te weten dat je altijd voor ons klaar stond, met wat voor vragen dan ook. Het afscheid nemen is op een zeer waardige manier verlopen, precies naar de wens van onze vader. Hartelijk en met veel respect willen we jou danken. Een lieve groet Anka en Andrea Woldhuis

Martin Menger: mooi afscheid

zondag 7 september 2014

Beste Jacqueline: langs deze weg nog enorm bedankt voor al jouw inzet en vakmanschap (of is het vakvrouwschap?) bij het afscheid van onze vriend Jan Heideman in Enkhuizen. Het is geworden zoals we het vooraf hadden gehoopt: stijlvol en toch persoonlijk. En daarmee heb je een groepje verraste, dolende heren een enorme dienst bewezen in een bijzondere week! Met vriendelijke groet Martin, John, Stijn,Willem Jan en Martin

Jan Eleveld: Gerrit

maandag 21 juli 2014

Lieve Jacqueline,

Nog dagelijks denken wij terug aan de mooie ceremonie die wij hebben gehouden bij het begraven van Gerrit. Alhoewel wij het programma in grote lijnen zelf hadden bepaald, was jij een onmisbare schakel in dit geheel. De manier waarop jij dit, op jouw persoonlijke wijze, voor ons hebt uitgevoerd, daar kunnen wij alleen maar lof voor hebben.

Hartelijk dank. Robert, Charlotta, Jan en Rose Eleveld.

Familie Rood: Hartelijk dank

vrijdag 11 juli 2014

Lieve Jacqueline,

Wij willen je bij deze ontzettend, hartelijk danken voor de prima verzorging van de uitvaart op 10-07-2014 van onze moeder. Onze moeder heeft de gezegende leeftijd van 96 jaar mogen behalen. Je hebt het grote gezin, zonder je op te dringen, met rustige woorden en liefdevol begeleid. We kunnen alleen maar zeggen dat het een prachtig en waardevol afscheid was van onze dierbare moeder.

Nogmaals dank, namens de familie Rood Ina

Claudia Steffens: Bedankt

zondag 29 juni 2014

Lieve Jacqueline,

Toen wij hoorden dat Micha ongeneselijk ziek was en niet meer lang te leven had hebben wij contact met je opgenomen. Micha wilde namelijk graag zelf zijn wensen met je bespreken voor zijn crematie. Vanaf die dag ben jij een enorme steun voor ons geweest en konden wij je altijd bellen. De crematie is gegaan zoals Micha had gewild. Het afscheid was mooi. Ik wil je bedanken voor je begeleiding, steun en mooie gesproken woorden.

Liefs Claudia

Jan Weijer: begeleiding overlijden Piet Sterk

zondag 11 mei 2014

Lieve Jacqueline,

Op het moment dat Piet Sterk in Overvest is overleden op 5 mei 2014 heb je tot aan de crematie in Lelystad op 10 mei 2014 werkelijk alles perfect en humaan geregeld. De manier waarop, heel bijzonder, gewoon met een warm hart en een groot respect voor de mens. Humor afgewisseld met betrokkenheid voor ons en wat nu te doen?

Met grote dank en ik spreek namens iedereen: Dank je wel!

Jan Ligthart: Dankwoord

vrijdag 9 mei 2014

Nu het leven zijn gewone gang weer heeft genomen, dat moet ook, moet ik je bedanken voor de indrukwekkende manier waarop ook jij datgene hebt gedaan wat goed was. Het was alsof jij op jou manier ook een stukje verdriet van ons overnam, heel lief, nogmaals hartelijk dank. Jan Ligthart

Margriet Fluitman: Mijn vriendin Adrie

donderdag 3 april 2014

Lieve Jacqueline, Hierbij wil ik je heel erg hartelijk bedanken voor alles wat je voor mijn/onze vriendin Adrie en voor haar familieleden hebt gedaan. Het afscheid in de Westerkerk in Enkhuizen en de “gang” naar haar laatste rustplaats was heel warm en liefdevol o.l.v. jouw respectvolle leiding, geheel in het teken van hoe Adrie was. Verder sluit ik me geheel bij de woorden van Maja, haar zus, aan. Een hartelijke en warme groet van Margriet Fluitman-de Wit.

Patricia: Nogmaals Dank!

woensdag 2 april 2014

Lieve Jacqueline, naast een super lieve vriendin, ben jij ook een super lieve goede betrokken uitvaartverzorgster! Al vaker kwam ik je tegen bij uitvaarten, en ook via mijn werk… maar als het dan je eigen vader aan gaat dan maak je het echt van het begin tot het einde mee, en wat hebben wij het getroffen, mede dankzij jou kreeg mijn vader het afscheid wat hij verdiende!!! Omdat je die dagen toch in een soort van roes leeft, is het fijn dat jij er dan was om bepaalde beslissingen samen met ons te nemen, Jacqueline nogmaals bedankt, voor het mooie afscheid de mooie woorden, de warmte en liefde! Ik gun iedereen zo’n afscheid voor hun dierbare. Lieverd je bent en blijft een Kanjer!!! Dikke kus van je vriendinnetje Patrietsia XXX

Rienk: Mooie woorden

zondag 30 maart 2014

Je sterfdag zal je feestdag zijn, je wordt opgenomen in het Koninkrijk Gods. Na het overlijden van van mijn lieve, eigenwijze maatje, onze papa en supertrotse opa, een bijzonder woord van dank aan Uitvaartverzorging Jacqueline Pennekamp. Met een lach en een traan, maar ook met alle respect en waardigheid, heeft zij ons alle ruimte gegeven om het afscheid, samen met onze dierbaren, op onze eigen wijze vorm te geven. Jacqeline, wij vergeten nooit jou woorden: “ik zou wensen dat meer nabestaanden het aan zouden durven een uitvaart op deze bijzonder persoonlijke wijze vorm te geven!” Je hebt ons feilloos aangevoeld! Hem, 19 maart 2014. Elly, Rienk, Janneke en Bart, Fiona en Lieke, Hans

Maja Toet: Mijn zusje Adrie

zondag 30 maart 2014

Lieve Jacqueline, Ik wil niet anders dan met deze woorden beginnen want jij hebt ons zo fijn geholpen met de uitvaart van mijn zusje. Je hoorde en zag alles en uit ons verdriet en onze woorden haalde jij alles wat wij heel graag zouden willen voor mijn zusje. Meteen vanaf het begin wist jij al wie wie was en sprak ons aan bij onze namen zodat jij al heel vertrouwd werd bij mij. Zo respect vol hoe jij met met zusje en met ons omgaat ieder in zijn waarde latende. Vanaf het eerste moment toen mijn zusje mooi gemaakt werd wist jij ons daarin te betrekken wat wij als een mooie herinnering kunnen koesteren. Van het intens verdrietige, het regelen en begeleiden van mijn zusje naar haar laatste rustplaats heb jij iets heel moois gemaakt. Ik voelde zo een oprechte betrokkenheid bij jou, dankzij jou ben ik deze afgelopen week doorgekomen. Respectvol en evengoed een stukje humor, Voor mij ben jij een heel bijzondere vrouw. Dank je wel daarvoor. liefs Maja

Muriel Sijm: Dank je

dinsdag 25 maart 2014

Jacqueline, we houden het kort maar krachtig : je bent een topper !! Dank je wel voor de goede zorgen, het geduld , de aandacht. Een uitvaart zoals het moest zijn. Namens de familie Muriel Sijm-de Wit

Mariëtte Pennekamp: Bijzonder!!!

zaterdag 22 februari 2014

Jacqueline, de afgelopen jaren zijn we elkaar vaak tegen gekomen, zowel op mijn vak gebied, bejaardeverzorging, als privé. Ik heb hierdoor een grenzeloze bewondering voor jou gekregen voor de manier waarop jij met jou vak omgaat. Een overledene krijgt bij jou weer een gezicht. Het blijft een persoon tot dat het echte afscheid plaats vind. Je bent direct betrokken geweest bij vele bekende personen om me heen, en alle keren viel de warmte, die je uitspreidde, op. Tot mijn moeder overleed, en ik en mijn zus jou in de armen namen om dit te regelen. Wat mooi om dan alles samen te kunnen doen alsof we er een zus bij hadden gekregen, die ook precies begreep wat we belangrijk voor onze moeder vonden en dit uitvoerde met de liefde en humor die wij en zei zo belangrijk vonden. 14 dagen later overleed Els ( mijn zus ) haar oudste zoon op 35 jarige leeftijd en jij vond weer exact de juiste woorden en manieren om dit tot een goed einde te brengen. En hoe bijzonder is het dan dat je vorige week weer zo hard voor ons je best hebt gedaan om voor mijn allerliefste zus alles vanuit haar gedachtenis te regelen, toen ook Els overleed. Els was bijzonder, haar leven was bijzonder, en haar uitvaart was zeer bijzonder. Aan al haar wensen zijn voldaan, tot het afscheid van haar, bij het bankje van Jan op het eiland, onder de rook van de Dromedaris, aan toe. Wat prachtig om uit het verwachte te mogen stappen en een uitvaart zo’n wending te laten maken. Dat onverwachte was helemaal in de lijn van denken van mijn zus. Een uitvaart in de buitenlucht, zeer koud was het, maar het denken eraan maakt me warm. Jacqueline. Pracht van een mens je weet niet hoe dankbaar ik ben dat jij je vak uitoefend in onze regio, en dat wij hier allen gebruik van mogen maken. Wat ben jij Bijzonder. Bedankt Jacq, 1000x dank. Liefs Mariëtte.

Klaas Pit: hartelijk bedankt

donderdag 20 februari 2014

Beste Jacqueline,

Geschokt waren we door de plotselinge dood van onze Gijs. Eerst wisten we niet goed hoe we de uitvaart van Gijs wilden verzorgen. In gesprek met jou kwam er een duidelijke lijn in. Je leefde met ons mee en voelde goed aan wat bij Gijs en ons paste. Dit vertaalde zich in ideeën voor de plaats en tijdstip van de uitvaart, de rouwkaart, de advertentie ende opzet van het afscheid. Dat deed je kundig, duidelijk, heel professioneel zonder jezelf op te dringen. Daarbij was geen moeite je te veel. Mede door jouw inbreng werd de uitvaart van Gijs een overweldigende en troostende ervaring.

Namens de hele familie Jacqueline heel hartelijk dank voor je inzet en medeleven.

Klaas Pit

Natascha Kroonenberg: Heel erg bedankt

zaterdag 4 januari 2014

Hallo Jacqueline,

Negen weken zat er tussen de uitvaart van pap en mam. Bij pap die als eerste overleed,hadden we geen idee van hoe het allemaal te regelen. We kregen via het Liornehuis in Hoorn jou gegevens. En hebben jou gebeld om de uitvaart te verzorgen van pap. En wat zijn we blij dat we jou hebben leren kennen. Je bent zo begaan met de overledenen en nabestaanden. Onze vader was enorm veranderd na zijn dood, maar jij hebt hem zo mooi gemaakt. Dat ik spontaan begon te huilen bij het zien van mijn vader.

Mijn moeder toen al ernstig ziek, heb je na de dood van pa ook enorm gesteund. Wat resulteerde dat zij alleen nog maar jou wilde. Ik en mijn zus waren het daar helemaal mee eens. Vandaag heeft de uitvaart van onze lieve moeder plaats gevonden. En wat waren we weer blij met jou als uitvaartverzorgster. De steun die jij de mensen geeft is onmisbaar. Het gevoel van liefde voor de mensen die je aflegt is zo gemeend. En je gevoel van humor zo fijn om de druk eraf te halen. Alles word geregeld met heel veel liefde voor je vak. Wij kunnen terug kijken op een prachtige uitvaart. Waar wij heel veel voldoening uit halen. Bedankt lieverd voor jou geweldige steun. Ik zal je zeker aanraden, want een betere kun je niet krijgen.

Natascha en Leontine en familie’s

Gertie Kersten: Troost

zaterdag 21 december 2013

Ik wil je bedanken voor de ondersteunende, professionele en liefdevolle manier waarop je mijn moeder en ons hebt begeleid bij het overlijden van mijn vader.

Het gemis is er niet minder om én het is wel heerlijk om samen terug te kijken op een mooi afscheid, zowel thuis als bij de crematie. Dat is heel troostend voor ons allemaal.

Jij hebt daar een belangrijke bijdrage in geleverd!

Henk Hogeweg: Complimenten

woensdag 18 december 2013

De wijze waarop je ons hebt begeleid na het overlijden van onze moeder en zoveel beslommeringen uit handen hebt genomen. De manier waarop je snel en efficient zaken voor elkaar kreeg is bijzonder.

Al met al ben ik zeer onder de indruk van je vakmanschap en zou je dan ook van harte aanbevelen.

Jeroen: Super Bedankt

dinsdag 19 november 2013

Lieve Jacq,

Het is nu alweer een aantal weken geleden, maar wij willen jou via deze weg onwijs bedanken voor alles wat je weer voor ons heb gedaan. Vorig jaar stond je ook zo goed klaar voor ons en nu weer. Je weet van aanpakken en begeleiden. Als wij jou een cijfer moeten geven dan is dit een dikke vette 10. Zo lief, behulpzaam, rust, gevoel, humor, enz.. Je heb voor ons heel veel betekend in de dagen dat dat nodig was. Voor ieder die een dierbare moet verliezen is Jacq echt een topper. Zij begeleid de mensen met gevoel en niet omdat het simpel weg haar werk is.

Jacq! Nogmaals SUPER BEDANKT..

Liefs, Jeroen en de Fam. Slagter / Fam. Komen

Loes Hogeweg: Bedankje

vrijdag 20 september 2013

Dag Jacqueline,

Dankjewel voor de manier waarop je er op alle fronten voor ons was bij de uitvaart van onze moeder.

Vooral het samen met jou afleggen van mijn moeder heb ik als zeer waardevol ervaren. Je empatisch vermogen is enorm, je respect blijf je tot het laatst toe tonen.

Een warme groet van Loes

Elly de Wit: Waardig afscheid

vrijdag 20 september 2013

Dag Jacqueline,

We hebben het als heel bjizonder ervaren hoe je ons grote gezin van 9 kinderen hebt begeleid in het waardig afscheid nemen van onze vader.

Je observeert en anticipeert goed, laat iedereen in zijn waarde, denkt op de achtergrond mee en hebt goede adviezen.

Als een kameleon weet je wanneer je menselijk of zakelijk moet zijn.

Je stelt je bescheiden op, maar weet ook wanneer je wel leidend moet zijn.

Bovenal ben je een prettig persoon en heb je een mooie statige verschijning!

Dank je wel!

Kinderen van Piet de Wit

Isabel Vicente: Dank je Jacqueline

woensdag 11 september 2013

Lieve Jacqueline,

Je hebt ons geweldig geholpen met de uitvaart van onze moeder en oma. Wij hadden geen idee wat ons te wachten stond en hadden ook niets geregeld. Het kwam zo op ons af en vooral op mij als enig kind.

Je hebt ons bij de hand genomen en alles heel liefdevol en professioneel gedaan. Ik heb er nog elke dag steun aan.

Dank je,

Isabel, Eelco en de kinderen

sjanneke: ome henk

maandag 2 september 2013

Lieve jacqueline

Wat hadden wij moeten doen zonder jou steun.Jou geduld jou liefde en oprechte meedeleven deed ons heel erg goed. Ik zei al tegen mijn man als ik ga dan weet je waar je moet zijn.Lieve schat het gaat je goed en nogmaals heel hartelijk bedankt voor de hele goeie zorgen, en dat je dit zware beroep nog lang vol mag houden

vriendelijke groeten van Sjanneke uit Volendam

Ron: Dank

dinsdag 27 augustus 2013

Beste Jacqueline,

We zijn inmiddels weer enkele weken verder. Zo’n vier weken na het overlijden van onze man, vader en schoonvader.

Natuurlijk laat het gemis zich nog voelen, maar is er ook een mate van berusting.

Clichés zijn vaak waar: het leven gaat door, moet ook door.

Het berusten in het onvermijdelijke wordt ons makkelijker gemaakt door de perfecte organisatie van het hele uitvaartproces.

Goed georganiseerd, op de juiste momenten geadviseerd en altijd met het volle respect voor vader Cees.

Bij deze wil ik je dan ook namens het hele gezin bedanken voor alle goede zorgen en de mooie uitvaart. Ieder overlijden is

een verdrietig proces en deze was dat zeker.

Juist daarom prijzen wij ons gelukkig dat jij dit proces hebt kunnen en mogen begeleiden.

Bedankt,

Familie Hooiveld

Rene van Saaze: Uitvaart mvr. Van Saaze Kaagman

donderdag 15 augustus 2013

Beste Jac,

Hierbij willen we jou bedanken voor de uiterst professionele begeleiding van de uitvaart van mijn moeder. Het eerste contact was gelijk prettig. Met gevoel voor humor wist je de juiste snaar te raken en ons door moeilijke momenten heen te helpen. Er was geen moment van afstand maar gevoel van warmte voor mijn moeder en familie. IK kan nog wel doorgaan maar woorden schieten gewoon te kort. Wij kregen het advies jou te vragen… daar was niets mis mee.

Namens de familie bedankt

Rene, Marjon, Bas en Robin van Saaze

Sabine, Vivien, Patrick: Wil Meijer-Jansen

zondag 11 augustus 2013

Lieve Jacqueline,

Dank zij jou werden wij vanochtend wakker met een voldaan gevoel.

Wat heb jij ons fantastisch terzijde gestaan! Alsof je een familielid van ons was. Wat een mooi afscheid was het van onze mama. Met jouw humor en fijne persoonlijkheid werden de regelzaken gemoedelijke momenten, zonder enige druk of gevoel van stress. Wat heerlijk om door jou te ervaren dat het ook anders kan.

Wij vinden jou uniek en blijven je altijd dankbaar!

Veel liefs,

Sabine, Vivien, Patrick en familie

Anoesjka: Jan Laan

maandag 1 juli 2013

Lieve Jacqueline,

We willen je ontzettend bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt na het overlijden van onze lieve papa en man Jan Laan op 7 mei 2013.

Een paar uur na zijn overlijden zaten we al om de tafel en moest alles geregeld worden.
Een hele onwerkelijke situatie maar jij zorgde ervoor dat we ons allemaal op ons gemak voelde.
Er werd veel gehuild maar ook gelachen en het ging allemaal heel gemoedelijk, alles mocht en alles kon.
We hebben een groot deel van de uitvaartdienst zelf in elkaar gezet, je hebt ons daarbij heel goed geholpen. Ook kwam je met het idee om op de begraafplaats een witte duif los te laten nadat jij een mooi gedicht over loslaten had voorgelezen. Dat was een heel mooi en speciaal moment.
De uitvaart was geweldig mooi en indrukwekkend, we kijken er met grote trots op terug.
We hadden allemaal eigen woordjes, sommige voorgelezen door jou, een slide-show met foto’s , zelf uitgekozen muziek en een kennis die op zijn gitaar liedjes speelde en zong met soms eigen aangepaste teksten. Ook jouw eigen woorden en gedichten waren mooi en passend.

Je hebt het allemaal super begeleid en alles is goed verlopen.
We hebben je leren kennen als een hele lieve, warme, betrokken, emotionele en professionele vrouw, nogmaals heel erg bedankt.

Lieve groetjes Anoesjka Laan, mijn moeder Gerie en mijn zusjes Bianca en Tamara

Miriam: Bedankt!

dinsdag 26 maart 2013

Lieve Jacqueline,

We hebben elkaar onlangs nog gesproken, maar wilde je ook via deze weg nog bedanken voor alles wat je hebt geregeld, gedaan en voor ons hebt betekend in de laatste dagen.

Je hebt veel werk uit handen genomen, ons goed bijgestaan en eigenlijk alles mogelijk gemaakt zoals mijn moeder, Marian, het had gewild.

Ondanks dat het de moeilijkste tijd ooit was, is het ook heel waardevol geworden.

Veel lieve groeten van ons allen, Co, Maurice, Dennis en Annemieke, Marco en Miriam

Anita Jalimsing: Sima Jalimsing

zondag 24 maart 2013

Zoals alle ouders hadden ook wij dromen en wensen voor onze kinderen. Geboorte, peuterspeelzaal, school, werk en huisje, boompje, beestje. Helaas, 19 jaar was ons meissie Sima: diagnose MS, een progressieve vorm. Zieker en zieker werd ze door de jaren heen. Ziekenhuis, medicijnen, therapieën et cetera. Al die jaren is ze thuis gebleven en hebben we haar met liefde verzorgd.

Op 25 februari 2013 blies ze haar laatste adem uit. 30 jaar was ze en veel te jong. Het had niet zo moeten aflopen.

Op dat moment maakte het ons niet uit wie de uitvaart zou verzorgen. Alles moest geregeld worden naar onze wensen, zodat wij op gepaste wijze afscheid van haar konden nemen. Wij wilden haar als een prinses haar laatste groet laten doen. En wij wilden haar thuis, tot op de dag van de crematie in een open kist volgens traditioneel Indiaas gebruik opbaren.

Het was mijn zus die ons attendeerde op de advertentie van Jacqueline Pennekamp. Alle wensen voor de afscheid van onze dierbare dochter en zus heeft Jacqueline voor elkaar gekregen. Toen Jacqueline binnenkwam en begon te praten, klikte het meteen. Ze gaf ons niet het gevoel van een begrafenisondernemer, maar het gevoel van een goede vriendin. Een warme knuffel kregen wij van haar en haar medeleven.

Geduldig heeft zij gewacht tot ik ons kind had gewassen en had aangekleed als een prinses. De koeling werd in haar kamer geplaatst en ons huis werd schoongemaakt. Jacqueline trok haar schoenen uit om te helpen met schoonmaken. Nooit eerder meegemaakt, zo behulpzaam en vol medeleven. Een warm persoon met gevoel voor de nabestaanden.

Na de crematie moest de as van onze dochter gestrooid worden. Dit in verband met familieleden die uit het buitenland waren gekomen en weer terug moesten. Wat wij nooit hadden verwacht heeft Jacqueline toch voor elkaar gekregen. De dag na de crematie konden we de as al ophalen voor de verstrooiing. Nadat wij de as van onze dochter Sima hadden gestrooid, zijn familieleden ’s avonds bij ons thuis gekomen om na te praten over hoe het was gegaan. Zij willen ook een afscheid zoals onze dochter en waren het er allemaal over eens dat de uitvaart goed was verzorgd.

Wij zijn zeer tevreden met alles wat Jacqueline voor ons heeft gedaan, zodat wij samen met de familie, waardig van onze dochter en zus afscheid hebben kunnen nemen. We zullen dit nooit vergeten.

Dank je wel Jacqueline.

Familie Jalimsing

Agnes: Samen!

vrijdag 22 maart 2013

Lieve Jacqueline,

Egbert heeft wat mij betreft de juiste woorden gevonden om jou te laten weten hoe blij we met jouw steun waren in de voor ons zo bizar moeilijke tijd bij het verlies van ma EN pa… Ik ben zo blij dat pa ons attendeerde op de uitvaartverzorgster die zo mooi kon spreken:-) Het moest gewoon zo zijn… zo samen.. met elkaar.. waar jij even een onderdeel van uitmaakte….

Mijn hart lag al lange tijd bij de palliatieve zorg in al zijn facetten maar mede door jou weet ik nu eindelijk wat ik wil worden als ik groot ben…… Uitvaartverzorgster met jou als voorbeeld. Ik solliciteerde al 🙂

Dank voor alles!

Egbert: Afscheid Pa en Ma Schouten

vrijdag 22 maart 2013

Lieve Jacqueline,

Je moeder en Vader verliezen binnen 2 dagen heeft ons als kinderen behoorlijk uit balans gebracht. Ik druf te zeggen dat we dit verlies veel moeilijker zouden hebben kunnen dragen zonder jou steun. Bij mij heeft de wetenschap dat jij ontzettend goed en betrokken bent in je werk plaats gemaakt voor wat een fantastisch en mooi mens jij bent… 24/7 is bij jou ook echt 24/7. De warmte en het respect voor zowel ons als voor Pa en Ma voelt nog steeds als een warm bad. Even waren we niet met 5 kinderen maar hadden wij er een zus bij die ons steunde en begeleide in deze moeilijke tijd. Zonder jezelf op te dringen heb jij ons met veel warmte en respect begeleid om op een prachtige manier afscheid van Pa en Ma te kunnen nemen.

Lieve Jacqueline, bedankt dat je even één met ons was. Je bent een topper!!

Liefs, Egbert

Colette: Bedankt

woensdag 6 februari 2013

Lieve Jacqueline.

Wil je nog even heel erg bedanken voor je betrokkenheid en inlevingsvermogen bij de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart van m’n moeder Jelly Doting. ’t Was mooi en precies zoals we wilden. Je was een ontzettende steun en hebt ’t fantastisch gedaan.

Dank je wel. Vind je een lieverd.

Dikke kus Colette
Xxx

Fam Oostrum: woorden van dank

woensdag 6 februari 2013

Lieve Jacqueline, dat je een geweldige vrouw bent, wist mam al. Voor ons als gezin heb je dat ook waargemaakt. We hebben je ervaren als een warme, liefdevolle persoonlijkheid. Je was er op de momenten dat we je nodig hadden. Je hebt op ons een onuitwisbare indruk achter gelaten.

Heel erg bedankt voor al je liefde en zorg namens ons allen.

(We weten waar we je kunnen vinden indien nodig)

Jacintha Floris: BEDANKT

dinsdag 22 januari 2013

Lieve Jacqueline

Bedankt voor de wijze waarop je ons hebt bijgestaan bij het overlijden van onze moeder: Annie Floris-Rood.

Toen we in het begin alles met je aan het doornemen waren en wij op diverse dingen zeiden dat we dat zelf wel zouden doen, vroeg jij je af wat jouw taken zouden zijn. Wij deden namelijk alles zelf. Mijn broer gaf aan dat jij dan misschien de afwas kon doen….. Er bleef van alles te doen voor je en dat heb je dan ook heel goed gedaan. Je gaf ons goede tips, had goede voorstellen en je zorgde ervoor dat onze lieve moeder er tot aan het einde toe mooi en verzorgd bij lag. Alles ging met zoveel respect gepaard, dat deed ons heel goed.

Afgelopen zaterdag hebben wij de urn van moeder bij die van vader gezet in het graf op de Drieboomlaan. Zo is het laatste stoffelijke restje van hen weer bij elkaar. In gedachten leven ze bij ons voort.

BEDANKT

Ard: Bedankt Jacqueline

woensdag 16 januari 2013

Lieve Jacqueline, we willen je nog een keer bedanken voor alles wat je gedaan hebt en voor onze vader en we zijn je zo dankbaar dat jij er al die dagen ook voor ons was en zullen dat koesteren en in ons hart mee dragen. Wij zijn de verpleegsters in het verpleeghuis dankbaar dat ze jou hadden aangeraden nadat wij aangaven een lief maar vooral menselijke uitvaartverzorgster wilden voor het afscheid van onze vader.Het klinkt bizar maar jij hebt het ondragelijke dragelijk gemaakt en omgetoverd in iets moois. En mocht je bij het IJsselmeer zitten geef dan in gedachten onze liefs aan onze papa en een knuffel voor jou. Dank je wel voor alles.

Liefs A en A

Joyce Compier: ton compier

woensdag 12 december 2012

lieve jacqueline,

wauw wat een geweldige vrouw ben jij.. warm hart vol respect voor de dode maar ook de overlevende… je nam mij zelfs tegen mijzelf in bescherming.. bedankt dat ik vele dingen heb mogen delen en onderzoeken.. met een heel warm hart heb ik eergister mijn vader begraven.. wat waren het tja toch wel mooie dagen mede dankzij jou..

het respect wat jij voor mijn vader had deed mij echt ontroerenCry en hoe jij de kinderen erbij betrok helemaal super..

dank je wel voor alles…

veel liefs Joyce

Miranda: Afscheid Fem

woensdag 14 november 2012

Lieve Jacqueline,

Ik kende je al van je bezoekjes aan mijn winkeltje en vond je altijd een ontzettend aardig en warm mens. Toen wij het bericht kregen dat mijn zusje Fem bij een ongeluk in Amerika om het leven was gekomen, hoefde ik dan ook niet lang na te denken wie ik wilde vragen de uitvaart te regelen. We hebben er geen seconde spijt van gehad. Een week lang maakte jij “deel” uit van ons gezin. Je kwam regelmatig even binnenvallen om wat te vragen, langs te brengen of te bespreken. Altijd met een luisterend oor en een knuffel. Het voelde zo vertrouwd, als een goede vriendin eigenlijk. Heel bijzonder vond ik ook hoe jij met Fem omging, zo liefdevol. Het afscheid van Fem was prachtig en zeer goed verzorgd. Wij denken er met een goed en warm gevoel aan terug. Dankjewel Jacqueline voor je goede en lieve zorgen.

Veel liefs,

Onno, Miranda, Rick en Anouk

H. van der Meij: mijn Bram

woensdag 7 november 2012

Lieve Jacqueline,

Graag wil ik je bedanken voor de plezierige en warme wijze waarop jij ons hebt begeleid bij het overlijden van Bram.

Vanaf het eerste contact heb je mij geholpen om de uitvaart van Bram zo te laten verlopen zoals Bram en ik dat wilden.

Ook hoe jij mijn kleinzoon Niels bij de uitvaart hebt betrokken, heeft mij geraakt. Ik ben blij dat we jou gevraagd hebben. Jij hebt onze moeilijke dagen dragelijk gemaakt.

Dank je wel.

Lieve groet, Hanna van der Meij

M. Dekker: begeleiding (o)mama Dekker

woensdag 17 oktober 2012

Hallo Jacqueline, wij zijn aan het uitrusten van de afgelopen week, en natuurlijk gaan onze gedachten ook over jou. Graag wil ik je bedanken voor de mooie warme samenwerking.Want wat ben je een WARM MOOI MEDEMENS.

Onze (o)mama is prachtig begeleid op haar laatste reis. Vanaf het eerste moment heb je met je rust en inzicht ons op weg geholpen en er was grote vrijheid om onze eigen wensen uit te voeren. Daar we vorig jaar onze (o)papa hebben weggebracht hebben we dit verschil enorm gevoeld. Regels en wetjes werden weggewuifd met alles is mogelijk….. We konden al onze energie gebruiken om dingen te regelen of te praten of te huilen. Volgens mij heb je ingebouwde voelsprieten hiervoor en ben ik oprecht blij dat je voor dit beroep gekozen hebt (en wij je opgebeld hebben).

Met gepaste respect handelde je, zonder hier woorden aan vuil te maken. En ook al kom je zacht over, toch had je overwicht en straalde je rust uit over de gehele situatie. Dank je wel voor de kleine dingen waar je ons op attendeerde, zoals o.a. hoe (o)mama in haar bed kwam te liggen ipv in de kist (er is nog meer maar dat ben ik even kwijt). Het leek, alsof onze moeder een deel van jou was geworden, want met liefde en respect zorgde je voor haar maar ook voor ons. Wij, kijken met een enorm goed gevoel terug naar deze laatste week met (o)mama. Hoe verdrietig we ook allemaal waren en zijn, jij maakte het overlijden van mama, voor ons, allemaal wat dragelijker. Jaqueline, dank je wel hiervoor.

Liefdevolle groeten van M Dekker

Peter en Ingrid: Begrafenis

vrijdag 31 augustus 2012

Lieve Jacqueline,

Wat een warm mens ben je, en wat heb je het goed gedaan.

Wij vonden je in 1 woord geweldig. Moeder Baas zal gedacht hebben

pittig meidje, weet hoe het hoort. Nogmaals Bedankt!!!!!

Peter en Ingrid Baas.

Jolanda: Vakvrouw!

vrijdag 3 augustus 2012

Lieve Jacqueline,

Wat zijn we blij dat we jou hebben leren kennen! Vanaf het eerste moment voelde het voor ons helemaal “goed”!

Jouw warmte en betrokkenheid hebben ons heel erg geholpen bij het afscheid van onze vader. Alles klopte en bij alles werd recht gedaan aan de man die hij was.
Dank je wel voor je warmte en betrokkenheid. Als wij aan jou denken, denken wij aan Jacqueline: warm, discreet, respectvol, bescheiden, maar ook doortastend als dat moet!

Kortom: Een vrouwvrouw in optima forma!

Lex en Connie: Fantastisch “mensenmens”

woensdag 25 juli 2012

Als je plotseling met een sterfgeval te maken krijgt heb je juist iemand nodig die je bij kan staan met het regelen van de crematie. Vanaf het eerste telefooncontact wisten we meteen dat jij de persoon zou zijn die bij ons paste. Je kwam en nam ons alle zorgen uit handen. Met respect, met betrokkenheid en invoelingsvermogen regelde je alles wat nodig was. Iedere vraag werd beantwoord, niets was je teveel. Zelfs niet toen we terugkwamen op de keus van het uitvaartcentrum. Meteen ondernam je actie om alsnog moeder thuis op te baren. De crematie was betekenisvol, waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Jacqueline, je bent een warm en fantastisch “mensenmens”. Wat zijn wij blij dat jij voor ons alles verzorgde.

Ine: Dank je wel

zaterdag 9 juni 2012

Arie wist dat hij ging overlijden en wilde voor zichzelf en voor ons zoveel mogelijk geregeld hebben. Ervaring met uitvaartleiders hadden wij (gelukkig) niet. In een dorpsblaadje stond een advertentie met foto van Jaqueline. Volgens Arie had ze wel een pittig koppie en moesten we haar maar eens uitnodigen voor een gesprek. Het werd een gesprek met een lach en een traan. Wat een liefde en warmte zat er achter dat pittige koppie.

Voor Arie was het erg fijn om te weten wie er, als het zover was, bij hem en ons zou zijn. Jacqueline was er voor Arie en voor ons. De warmte en zorg naar Arie en ons was……………..ik weet niet hoe ik dat onder woorden moet brengen. Iemand die met zoveel liefde haar beroep uitoefent, dat is een gave.

Lieve Jacqueline, ik hoop dat jij voor vele mensen mag betekenen wat je voor ons (hebt) betekent. Mede dank zij jou waren de laatste dagen, ondanks de ellende, mooi. Het applaus wat jij aan Arie hebt gegeven geven wij nu symbolisch aan jou.

Ine en kinderen

Anneke: Rene Smit

maandag 21 mei 2012

Lieve Jacqueline,

Langs deze weg willen we je bedanken voor de geweldige steun die je voor ons was bij het overlijden van onze vader, schoonvader en opa, het voelde zo vertrouwd, al was dat ook zo, want je was er ook toen 2 jaar terug onze moeder overleed.

Gewoon een heerlijk mens en zo respectvol t.o mijn vader.

Dikke x Fam Smit

Familie Huisman: Mooi mens

maandag 14 mei 2012

Lieve Jacqueline,

Bij toeval kregen we jou als uitvaartverzorgende i.v.m. het overlijden van vader. Wat waren we daar blij mee!

En wat ben jij een mooi mens – letterlijk en figuurlijk. Je doet je werk met zo’n passie, maar ook met een stukje humor en met stijl en klasse.

Je bent zo rustig, maar ondertussen regelde je van alles.

Je kwam met tips waar we veel aan hadden en je hebt aandacht voor kleine details. Daarom kunnen we met een heel goed gevoel terugzien op een hele mooie avondwake en uitvaart.

Lieve Jacqueline, we zijn je dankbaar voor alles en voor wie je bent: een heerlijk mens, zo gewoon, nuchter, puur en lief.

Dank je wel en veel liefs van ons allemaal.

Namens de familie Huisman,

Lida.

Monique de Vries – Bloemendaal: zo mooi

woensdag 9 mei 2012

Lieve Jacqueline,

Ik wil je hartelijk bedanken voor het mooie afscheid van Oma Groenewoud.

Zo mooi als je Opa en de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen erbij betrokken heb.

Voor de mooie ideeën, warmte, kracht!

We hebben een bijzonder mooi afscheid gehad van Oma, mede door jou!

Ik wil je bedanken voor dit alles, echt geweldig

Monique de Vries – Bloemendaal

Alie Postel: Bedankt

zondag 1 april 2012

Lieve Jacqueline,

Wat was het fijn om jou om ons heen te hebben bij het overlijden van onze moeder. Je kwam binnen en het voelde meteen zo vertrouwd, alsof je al jaren bij ons over de vloer kwam, je dacht mee over hoe de uitvaart van onze moeder er uit moest zien, je kwam met mooie ideeën zo passend bij onze moeder. En stond ons bij met raad en daad, ook de manier hoe je met onze moeder omging zo respectvol was voor een troost, je liefde voor je vak was hierin duidelijk voelbaar. Wij hebben daardoor een hele goede en rustige tijd gehad en een hele mooie uitvaart.

Jacqueline heel veel dank voor al je goede zorgen je bent een kanjer!

Liefs Alie Postel.

Ria Metz: veel steun

zondag 18 maart 2012

Lieve Jacqueline,

Alweer 3 weken geleden dat mijn moeder is overleden.
Vanaf de morgen dat jij binnen kwam heb ik zo’n steun aan je gehad. Alles verzorgde je tot in de puntjes en nam mij veel werk uit handen. Overal dacht jij aan. En dat is fijn dat iemand in deze moeilijke dagen met je mee denkt. Mijn vader is herbegraven op dezelfde dag als mijn moeder, en ook daar heb jij je voor ingezet, omdat dit allemaal geregeld te krijgen op dezelfde dag. En dat is iets wat mij heel goed doet, dat jij dit voor elkaar hebt gekregen.

Jacqueline, ik ben blij dat ik jou op mijn/ons pad heb gekregen die dag, en wil je ook heel hartelijk bedanken voor alle steun en kracht die jij ons hebt gegeven.

Veel liefs van ons, maar van mij héél veel,

Ria

Gerrit Slagter Jr.: Vlekkeloos

donderdag 8 maart 2012

Beste Jacqueline,

Het is nu een week terug dat we m’n vader hebben weggebracht.

M’n moeder, broer en zusters kijken terug op een prachtig afscheid. We hebben in die dagen na zijn overlijden mooie dagen gehad en waren heel intens met zijn afscheid bezig. Alles verliep vlekkeloos, vanaf het moment dat jij bij ons binnenstapte tot het moment dat wij aan de borrel zaten in De Paus.

We hebben er allemaal een heel goed gevoel aan overgehouden. Ook mede dankzij jou. Je hebt ons fantastisch bijgestaan, geholpen, gesteund. Wat hadden we zonder jou moeten beginnen?

Namens m’n moeder en de hele familie wil ik jou hier nog voor bedanken.

Gerrit Slagter (junior)

Rita Feld: Maatje

donderdag 9 februari 2012

Mijn lieve collega,

In april 2002 leerde ik Jacqueline kennen. Zij was al een paar jaar werkzaam in de uitvaartverzorging en ik kwam als ”groentje” bij dezelfde werkgever. Vanaf het eerste moment waren wij fijne collega’s wat uitgroeide tot vriendinnen. Zij steunde mij door dik en dun en bracht mij wegwijs in uitvaartland. Warmte, liefde en respect is voor ons de basis van het verzorgen van een uitvaart. Tijd en aandacht, dat is wat wij wilden geven aan nabestaanden die zoveel verdriet hebben en die wij een steuntje in de rug willen geven en vooral laten ”voelen” dat wij er voor ze zijn en dat ze altijd een beroep op ons kunnen doen. Onze werkgever dacht helaas anders.

Ik begon bij een andere uitvaartondernemer en binnen 5 jaar startte ik mijn eigen uitvaartonderneming. Toen ik daarbij voor een uitvaartverzekering ging werken en ik het steeds drukker kreeg deed ik een beroep op Jacqueline die al een tijdje toe was aan meer voldoening in de uitvaartverzorging. Samen verzorgden wij heel veel uitvaarten. Ik was aan het bespreken en uitvoeren en Jacqueline ***eerde en hielp mij met het verzorgen van de overledene. Deze tijd was fantastisch en vooral bijzonder. Ineens waren wij geen vriendinnen meer maar ”Maatjes”.

Dag en nacht gingen wij, door weer en wind, samen op pad. Wij voelden elkaar naadloos aan en de nabestaanden waren zeer dankbaar voor de mooie opbaring die Jacqueline verzorgde. Hun overledene was zo mooi verzorgd, had mooie kleding aan, het haar mooi gekapt en indien gewenst opgemaakt en de nagels gelakt. De liefde voor het vak uitte zich o.a. in de prachtige opbaringen die zij verzorgde.

Van mij leerde zij de kneepjes van het vak m.b.t. bespreken en uitvoeren en werd zo een volleerde uitvaartleidster. Niet veel later kreeg Jacqueline haar eigen uitvaartonderneming. Zij werd mijn collega of toch een concurrent??? ………. of een ……….. conculega???

Nee hoor, Jacqueline was en bleef mijn ”maatje” door dik en dun!!! Beide hebben wij nu onze eigen uitvaartonderneming en willen nog steeds maar 1 ding:

Nabestaanden helpen en ze tot grote steun zijn bij het regelen van het laatste afscheid van een dierbare. Het afscheid dat ”een herinnering voor het leven” zal worden met Jacqueline als rechterhand.

Mijn lieve collega ………. DE uitvaartondernemer met ”echte” liefde voor het vak.

Jacqueline Pennekamp
ongetwijfeld voor mij en u veel meer dan een ”Maatje” .

Coby, Fred en Christel Stokkink: Woorden van dank

zondag 29 januari 2012

Lieve Jacqueline,

We willen je zeggen, dat je ons getroost hebt, op de manier hoe je bent omgegaan met het verlies van ons lieve kleindochtertje, nichtje Kimberley.

Het was zo integer en liefdevol, dat ondanks ons verdriet, we jouw warmte mochten voelen.

Woorden schieten tekort voor dit verlies, maar als je zo’n KANJER als jou, Jacqueline naast je hebt is dat een groot voorrecht.

Dank je wel voor wat je voor Lars, Deciree, Kayleigh en Amy maar ook voor ons hebt betekend in deze moeilijke tijd.

Nogmaals je bent een KANJER met een grote K.

Veel liefs en een dikke knuffel van ons,

Coby, Fred en Christel Stokkink

Renate Pennekamp: Een topper

maandag 23 januari 2012

Lieve Jacqueline,

We kennen elkaar al jaren met leuke dingen maar de laatste jaren alleen met verdriet.

Kleine Sem, mijn moeder en nu mijn kleine vriendinnetje Kimberley hebben we weg moeten brengen met veel verdriet.

Maar jij stond voor iedereen klaar.

Een lief woordje of even die arm om me heen.

Mensen zullen zeggen maar dat is toch haar werk maar dat weet ik ook wel maar jij ziet het menselijk en niet het geld.

Ik wil je heeeel graag bedanken voor al dit.

Je bent een topper in alle opzichten.

Liefs en ik hoop je wel weer te zien maar dan voor een lach.

Renate Pennekamp

Deciree Laan: super bedankt

zaterdag 21 januari 2012

Lieve Jacqueline,

Ik wilde je bedanken. De afgelopen jaren hebben wij elkaar beter leren kennen door het aantal begravenissen die je voor ons hebt geregeld. Ik had je liever op een andere manier leren kennen maar ik kan je met 1 woord beschrijven je bent een TOPPER.

Voor onze te vroeg geboren zoon….een hele ingetogen begravenis…maar zo mooi

voor mijn oma….een besloten begravenis….maar echt zoals oma was

en de laatste voor onze kleine meid van drie maanden…een hele mooie begravenis met nog veel meer mensen…maar jij hebt al onze wensen wat we nog konden geven aan onze meid gegeven….ze ligt nu zelfs bij haar kleine broertje

Beste Jacqueline, ik hoop dat we elkaar snel weer tegen komen maar dan op een andere plaats als je werk…en voor iedereen anders

Als je een goede betrokken lieve niet geld bewuste gezellige begravenis onderneemster nodig hebt dan moet je Jacqueline gelijk bellen ze is het echt waard!!!!

groetjes Deciree

Ina Brugman-Scholten: Dank

dinsdag 13 december 2011

Jacqueline..

Hierbij willen wij je hartelijk bedanken voor alle lieve zorgen en moeite die je voor ons heb gedaan om de laatste dagen dat mama nog bij ons was goed te laten verlopen. Wat hadden wij zonder jou gemoeten?
Jou persoonlijke aandacht vinden wij zo mooi en heeft ons heel erg goed gedaan. Je bent gewoon een Topper!! We hopen niet dat we snel weer gebruik van jou diensten moeten maken, maar hebben ondanks het verdriet mooie herinneringen aan afgelopen week…

Thanx…..groetjes Ina

Jacques de Lange: Geweldig

dinsdag 6 december 2011

Lieve Jacqueline

Jouw betrokkenheid en praktische aanpak van wat in zo’n periode moet gebeuren, is geweldig. Tot in de kleinste details werd alles met een ogenschijnlijk gemak geregeld. Jouw medeleven naar familie en bovenal de zeer uitgesproken eerbied naar mijn overleden vader was indrukwekkend.

Dank voor al je hulp.

Jacques de Lange

Toon Sterrenburg: Professioneel en eigentijds

woensdag 30 november 2011

Beste Jacqueline,

Dit zijn de woorden die mij te binnen schieten als ik terugkijk op de eerste kennismaking, je opvang en totale begeleiding ter voorbereiding van de crematieplechtigheid van mijn broer. Je goede manier van samenwerken en iedereen in zijn/haar juiste waarde laten is niet voor iedereen weggelegd, maar je warme maar ook typische West-Friese manier van aanpakken boekte grote resultaten en heeft grote indruk op ons gemaakt.

Nogmaals grote dank.

Toon Sterrenburg

Piet Buijsman: Bedankt

zaterdag 8 oktober 2011

Hi Jacqueline,

De reactie liet even op zich wachten, maar via deze weg wilde ik je namens mij en de rest van de familie nogmaals hartelijk danken voor al je hulp na het overlijden van mijn vader.
Het was ontzettend fijn om jou er in die tijd bij te hebben. Ik hoop dat het nog heel lang duurt, maar als er weer zoiets gebeurt ben je de eerste aan wie ik denk.

Piet Buijsman

Thea Bakker: uitvaart mijn vader

zondag 28 augustus 2011

Jacqueline,

Ik wil je bedanken voor de geweldige verzorging van de uitvaart van mijn vader.

Met zoveel warmte, respect, eervol, secuur, stiptheid en speciale aandacht heb ik dit als een heel mooi en waardig afscheid ervaren.

Ik put hier kracht uit.

Bedankt lieve Jacqueline….alles was top…!!!!

Riet Wijnker: uitvaart van mijn moeder

zaterdag 13 augustus 2011

Hoi meid, zo voelden we ons de afgelopen week tesamen met mijn moeder in ons huis in venhuizen, wat je geweldig vond en je er helemaal thuis voelde, ik kende je al jaren vanuit het dorp en dat gaf meteen een wederzijds vertrouwen.

Je hebt ons geweldig begeleid en ik kijk er met heel veel blijdschap op terug en samen met mijn man en de hele familie is het een waardig afscheid voor mijn moeder geworden.

Bedankt. Veel liefs Riet.

Ivo Morsink: Uitvaart Karin Morsink – Kok

woensdag 6 juli 2011

Jacquline, je weet dat je een topper bent.

Je hebt veel mensen en kinderen op een liefdevolle manier begeleid tijdens het gehele proces en ook daarna.

De veelzijdigheid is heel mooi om mee te maken. Jij bent een persoon met heel veel inlevingskracht waardoor je in mijn beleving iedereen die in deze situatie verzeild raakt op een waardevolle manier kunt begeleiden.

Ivo

Joop Vos: perfect-meedenkend-oog voor details

maandag 27 juni 2011

Lieve Jacqueline,

Ja ik zeg inderdaad bewust “lieve jacqueline”. Zoals jij met ons de crematie van Mieke, mijn vrouw, vorm hebt gegeven, verdiend alle respect. Niets was je te veel. Je was snel, accuraat, betrokken bij het geheel, oog voor details, meedenkend. Je was geweldig. Bedankt voor je inzet.

Wij wensen onze gemeenschap toe, dat je nog jaren dit mooie werk voor anderen mag blijven doen.

Met vriendelijke groet Joop Vos

Corrie: heel warm

woensdag 22 juni 2011

Ik kan me compleet bij de overig berichten aan sluiten… bij mijn Opa en Oma was Jacqueline allebei de keren en ze is zo warm en lief naar de nabestaanden toe, ze is er en leid alles in goede banen!!! Niet te aanwezig maar zeker een steun naar iedereen toe ook rustig affijn een topper in moeilijke tijden dat je iemand hard nodig hebt.

Als er wat gebeurd hoop ik dat jij er weer voor ons bent.

liefs Corrie

Lenny: SUPER

maandag 20 juni 2011

Integer, persoonlijk, liefdevol, inlevingsvermogen, rekening houdend met de wensen van de nabestaanden…..niets is Jacqueline teveel.

Zij zorgt voor een waardig afscheid, waar je een warm gevoel bij krijgt. Zij is er voor je in tijd van verdriet. Komt met ideeen en tips waar jezelf niet bij stil staat.

Heb een aantal keer een begrafenis meegemaakt die Jacqueline heeft begeleid en kan alleen maar zeggen dat hele persoonlijke gebeurtenissen waren.

Kortom een top uitvaartbegeleidster!!

Liefs Lenny

Jacqueline Reus: Super uitvaartverzorgende

zondag 19 juni 2011

Jacqueline,

Ik kom je tegen via mijn werk in de ouderenzorg. Na het afscheid wat familie van hun ouder of familielid hebben meegemaakt kom jij in zicht. Je bent een luisterend oor voor de familie. Je draagt ideeën aan en begeleid de familie met het laatste stuk. Als organisatie kunnen wij rekenen op een goed overleg. Je bent attent en respecteert de mogelijkheden die je als huis kunt bieden naar de overledenen en de familie toe. Er gebeurt niets onverwachts alles weet je te plannen en te regisseren. Deze samenwerking willen we nog lang op deze manier houden. De jouw uitstraling naar familie, personeel en de organisatie is professioneel en respectvol.

Dank je wel.

Patricia: complimenten

zondag 19 juni 2011

Jacqueline,

Door mijn werk in de ouderenzorg, ben ik jou al een paar keer tegen gekomen, je neemt dan echt alle tijd voor de mensen om er voor te zorgen dat de uitvaart gaat zoals zij willen, ik hoor dan ook altijd veel complimenten van de nabestaanden.

Ook heb ik zelf al een aantal keer een uitvaart meegemaakt die jij begeleide, en heb gemerkt dat niets jou te veel is, men kan jou ieder tijdstip van de dag bellen, en daar sta je, je bent er dan echt voor de mensen,je zorgt dan dat de uitvaart een blijvende herinnering wordt, en dat is juist zo belangrijk, Jaqueline petje af voor alles wat jij doet,

Liefs van Patricia

Marijke: Uitvaart

woensdag 15 juni 2011

Lieve Jacqueline,

Afscheid nemen van mijn lieve Wim was heel erg moeilijk!
Maar als er dan iemand naast je staat die je met zoveel liefde begeleid is dat een geweldig gevoel.
Terugkijkend op dat afscheid voelt het zo goed, heerlijk thuis met heel veel steun voor ons, jij was er!!!
We hebben op deze manier echt afscheid kunnen nemen!
Je bent echt een kanjer voor ons geweest en alles zo perfect laten verlopen, dit zal ik echt nooit vergeten!

Veel liefs,
Marijke

Juud: Jij

woensdag 15 juni 2011

Jacqueline,

Dank voor de mooie en persoonlijke wijze dat jij ons hebt geholpen met het afscheid van mijn vader Wim.
Het was moeilijk, emotioneel en verwarrend, en daar was jij:
onze engel.

Veel liefs juud, ook namens mam en bart

Ellen: Bewondering

dinsdag 14 juni 2011

Beste Jacqueline,

Ik heb je al bij vele uitvaarten mogen ‘bewonderen’. Wat heb jij dit in je vingers, je bent er voor geknipt. Dat kan ik ook merken uit de vele reacties die ik daarna hoorde. Ga zo door! Je bent van grote toegevoegde waarde voor de mensen die een dierbare verliezen.

Lieve groet Ellen

Charlotte: Compliment

maandag 13 juni 2011

Beste Jacqueline, mag ik je mijn complimenten geven voor de begeleiding van de volledige uitvaart van mijn tante.Je doet het met zoveel respect en eerbied. Daar kan een ieder troost uit halen.

Ik heb met jou gewerkt in het NKI/AvL. Je was daar een zonnetje voor de patienten en hun naasten. Niets was jou te gek of teveel. Je deed het met zoveel zorg en liefde.

Dank je wel!