Uitvaart Ria Bruin

Lieve Jacqueline en Wilfred,

Nadat jullie in 2018 de uitvaart van mijn vader hebben begeleid, wist ik zeker dat ik ook wilde dat jullie de uitvaart van mijn moeder zouden gaan begeleiden. Ik kijk nog altijd positief terug op de begrafenis van mijn vader. Tijdens deze tijd hebben we zeer intensief contact gehad. Mijn vader overleed in Portugal en gedurende de tijd dat hij in Portugal was, hebben we intensief contact gehad en heb je mijn moeder en mij goed opgevangen en begeleid. De uitvaart was mooi en we kijken er met een goed gevoel op terug. Je gaf goede tips en denkt goed mee.

Toen mijn moeder hoorde dat zij terminaal was, wilde zij dan ook graag dat jij de uitvaart zou leiden. Tijdens de uitvaart van mijn moeder betrok je onze zoon op een leuke, luchtige en warme manier. We kregen hier achteraf ook veel positieve reacties op. Je had zelfs een knuffel voor hem gekocht, heel lief!

Wilfred kwam ook regelmatig langs om bijvoorbeeld de kaarten te brengen of extra postzegels te brengen. Heel fijn als je al in zo’n hectische en emotionele periode zit.

Ik zou het echt aanraden om Jacqueline de uitvaart te laten leiden. Ze is heel kundig en betrokken.

Joƫlle Kaagman-Bruin