M. Dekker: begeleiding (o)mama Dekker

Hallo Jacqueline, wij zijn aan het uitrusten van de afgelopen week, en natuurlijk gaan onze gedachten ook over jou. Graag wil ik je bedanken voor de mooie warme samenwerking.Want wat ben je een WARM MOOI MEDEMENS.

Onze (o)mama is prachtig begeleid op haar laatste reis. Vanaf het eerste moment heb je met je rust en inzicht ons op weg geholpen en er was grote vrijheid om onze eigen wensen uit te voeren. Daar we vorig jaar onze (o)papa hebben weggebracht hebben we dit verschil enorm gevoeld. Regels en wetjes werden weggewuifd met alles is mogelijk….. We konden al onze energie gebruiken om dingen te regelen of te praten of te huilen. Volgens mij heb je ingebouwde voelsprieten hiervoor en ben ik oprecht blij dat je voor dit beroep gekozen hebt (en wij je opgebeld hebben).

Met gepaste respect handelde je, zonder hier woorden aan vuil te maken. En ook al kom je zacht over, toch had je overwicht en straalde je rust uit over de gehele situatie. Dank je wel voor de kleine dingen waar je ons op attendeerde, zoals o.a. hoe (o)mama in haar bed kwam te liggen ipv in de kist (er is nog meer maar dat ben ik even kwijt). Het leek, alsof onze moeder een deel van jou was geworden, want met liefde en respect zorgde je voor haar maar ook voor ons. Wij, kijken met een enorm goed gevoel terug naar deze laatste week met (o)mama. Hoe verdrietig we ook allemaal waren en zijn, jij maakte het overlijden van mama, voor ons, allemaal wat dragelijker. Jaqueline, dank je wel hiervoor.

Liefdevolle groeten van M Dekker