Jacqueline, een vrouw met warmte

Hallo Jacqueline,

Plotsklaps is mijn vrouw, lieve partner ontvallen. Via een kennis van mijn dochter kwam jouw naam naar voren. Ik direct gebeld en kon mijn geluk niet op, zoals jij de uitvaart benadert, met veel begrip en warmte en grote toewijding. Je hebt ons vakkundig geholpen en gesteund bij het verlies.

Eenieder die ik sprak hadden allemaal veel waardering hoe en wat jij hebt gedaan om ons verdriet dragelijk te maken. Ik vertelde jou dat ik een boek wilde maken van het overzicht zoals ik en mijn familie het hele proces van overlijden hebben ervaren. Het boek vol met foto’s en speechen van iedereen. Uiteraard ook de documenten die daar nu eenmaal bij horen. Vandaag (na 2 maanden) was je weer bij ons thuis en je vond het boek een pracht zo ook dat je een plek in het boek hebt.

Ook vond je het mooi dat je ook onderdeel hebt mogen zijn en meemaken om voor ons deze uitvaart/afscheid te kunnen verzorgen. Het boek is een hele steun voor mij geworden en onderdeel van mijn rouwproces. Ik wil het ook eenieder aanraden als het mogelijk is om zo’n dergelijk boek samen te stellen.  Zeker voor later om weer eens terug te kunnen kijken.

Ik en mijn kinderen zijn heel blij dat we jou hebben mogen leren kennen en je deskundigheid die je met alle rust en begrip ten toon spreid.  Veel lof komt jou toe. Ik wil je nogmaals bedanken en dat jij voor anderen net zoveel kan betekenen wat je bij ons hebt gedaan.

Veel dank Jacqueline.

Groet, Ron Bezuur