Britt van der Horst: Steun

Hallo Jacqueline,

Er valt eigenlijk weinig aan toe te voegen aan wat hieronder allemaal gezegd wordt. Ik ga het namens de hele familie van der Horst toch doen.

Nadat onze ( schoon) moeder Netty van der Horst had besloten uit het leven te stappen, om erger pijn te voorkomen, moesten wij stappen ondernemen. We kwamen via een tip bij Jacqueline uit.

Ze kwam binnen, wij vroegen waar ze wilde zitten; aan de hoge eettafel of op de bank. “Joh ..”zei ze. .”lekker op de bank hoor!”.. En ze nestelde zich op de bank, schopte haar schoenen uit…. de toon was gezet!

Jaqueline heeft ons van A tot Z zo ontzettend goed gesteund; meedenken, meepraten, zaken uitzoeken/ uit handen nemen etc etc. Het was voor ons een verademing om Jacqueline om ons heen te hebben; alles kwam (een soort van) goed, ondanks het verdriet.

Een moment met Jaqueline zal ik nooit meer vergeten; Ik moest Jacqueline appen zodra Netty overleden was, zodat ze actie kon ondernemen. Ze kwam naar het verzorgingshuis waar Netty lag en kwam de kamer binnen.. ” Nou Netty toch meid, wat lig je er mooi bij he?”.. En ze wreef liefdevol over haar arm…

Ik vond dat zo lief!

Jacqueline heeft ervoor gezorgd dat iedereen zich betrokken voelde en ook heeft ze er zeker voor gezorgd dat iedereen een mooi afscheid kon nemen van Netty.

Dank je wel Jacqueline voor al je steun en betrokkenheid; je bent een topmens!

Frits-Dorethé-Cor en Britt van der Horst