Bedankt lieve Jacqueline

Vanuit onze afdeling treffen we elkaar al vele jaren. Als mensen in hun hoogste nood vragen of ik iemand ken die de uitvaart kan regelen dat zal ik nooit twijfelen, voor mij ben jij diegene die dit het beste kan. Het vertrouwen dat je de mensen geeft bij je eerste binnenkomst is alleszeggend. Het gevoel we gaan het samen doen overheerst.

Helaas was ik nu persoonlijk betrokken bij de uitvaart. Echter zelfs al een jaar hiervoor hadden we in privĂ©kring het gesprek gevoerd, en de wensen al grotendeels op papier gezet . Mijn bewondering voor jou is daarna alleen maar gaan groeien. In dat gesprek mocht alles er zijn zoals het kwam. Het was ontspannen en je dacht met alles mee. In de dagen dat onze lieverd met haar laatste reis bezig was, kwam je binnen en zat bij ons om nog even samen te zijn. Daar jij onze Jo ook persoonlijk kende…

Die avond hebben we nog gelachen en gehuild. En dat was fijn. Je ontzorgde ons na het overlijden. En je betrokkenheid  was warm, zo persoonlijk en liefdevol, door je expertise en daadkracht werd alles geregeld zoals het moest gaan. Ook de zorg voor de hele familie en vriendinnen was hartverwarmend. Maar Ik kan eigenlijk de juiste woorden niet vinden om je te bedanken.

Wat een fantastische mooi mens ben jij Jacqueline. En ik zal je ook met veel liefde introduceren bij de mensen die ik ontmoet en die jou nodig hebben.

Monique